Неделя, 30 юни 2024

30.06.2024

Последвайте ни

Ученици от училище Охридски в Добрич с оригинална покана към класния си за бала

Ученици от паралелката по хореография поканиха Светлин Куцаров да ги придружи на бала с изненадващо предложение на концерт

Ученици от 12 "б" клас при СУ ''Свети Климент Охридски'' в град Добрич, направиха неочаквано и оригинално предложение на класния си ръководител Светлин Куцаров. Те са в паралелка с изучаване на хореография, а тази година предстои балът им. За пръв път училището посрещна гости от три учебни заведения, в които се изучава професия "Танцьор", за общ концерт, наречен "Да бъдем заедно…".

Изненадата за класния настъпи по време на концерта, когато водещият обяви, че "за някой от присъстващите в залата предстои нещо вълнуващо". Водещият покани Тереза от 12 "б" клас на сцената, която изнесе прочувствено слово и благодари със сълзи на очите на класния си - Светлин Куцаров, като го покани на сцената.

След това на сцената се качиха и други ученици от публиката, които развяха две български знамена, а на едното от тях пишеше с големи букви "Ще дойдете ли с нас на бала?". Изненадата бе гарнирана с три димки в цветовете на българското знаме. Отговорът, разбира се, бе положителен.

Това е не само едно оригинално предложение, но и един много топъл и емоционален момент, който остава в паметта на всички, присъстващи на концерта. Концертът е един от трите регионални концерта на ученици от професия "Танцьор" към Министерство на образованието и науката, които се провеждат в града. Учениците показаха не само своите танцови умения, но и това, че са единствени в своя род и умеят да създават магия на сцената.

c