Събота, 06 юли 2024

06.07.2024

Последвайте ни

Шефът на Исторически парк обяви в Добрич намерение за политическо участие с нова коалиция

Той не иска да е депутат или политик, но ще носи послания на политиците

Отворена среща с бизнесмена и изпълнителен директор на проекта “Исторически парк” Ивелин Михайлов се проведе тази вечер в Концертна зала "Добрич". В нея участва и бившият служител на Националната служба за охрана Николай Марков.  

Още в началото организаторите обявиха, че ще създават нов политически проект, по думите на Михайлов “Коалиция на хора, които мислят в посока България”.

Предприемачът посочи, че политическото представителство не подкрепя народа и не повдига важни въпроси, като даде пример с намеренията за поставяне на ветрогенератори в община Ветрино, където властта не се е съобразила с желанието на хората.

“Не искам да съм депутат или политик, но искам да им нося послания”, каза Михайлов и посочи, че хората, които мислят за България, са разпръснати и трябва да се обединят.

“С един евродепутат можем да разберем дали Европейският съюз може да ни помогне. Ако няма реакция на нашите сигнали, ще знаем, че не можем да разчитаме на Европейския съюз. Трябва да имаме представителство”, каза шефът на “Исторически парк”.

“Справедливостта ще възтържествува, когато откраднатото се върне на ограбените", категоричен е Николай Марков. Няма партия досега, която да ни е давала план. Всички искат да отидат там (б.а. в Парламента) и да натискат копчета. Искаме да създадем предпоставки да преобърнем играта. Имаме план и реален шанс за успех – все още има критична маса здрави хора в България”, каза той.

По думите му най-важното е да предпазим България от влизане във война. Ние сме следващите, а войната е нещо много страшно. Украинците също не вярваха, че ще има война, сега ние сме в същото положение. НАТО ни пази, само че и Украйна ги пазеха НАТО, посочи той.

c