Събота, 27 юли 2024

27.07.2024

Последвайте ни

Стотици изпратиха на бала абитуриентите от ЕГ „Гео Милев“ в Добрич (СНИМКИ)

Стотици се събраха на площад „Демокрация“, за да изпратят зрелостниците от Езикова гимназия „Гео Милев“ на техния бал. Освен от роднини и приятели на учениците от шестте паралелки, миговете преди голямата вечер бяха запечатани и от много фотографи и видеографи.

Четирима „езиковци“ заложиха на здравословен и екологичен транспорт, пристигайки на сборния пункт с велосипеди, украсени с балони. Внимание привлече агитка от футболни фенове, която скандираше и запали червени димки на стълбището пред Регионална библиотека „Дора Габе“.

Освен на стълбите пред Драматичен театър „Йордан Йовков“, където – както повелява традицията, броиха до 12, много зрелостници избраха да се снимат и на фона на фонтана и Художествената галерия, която бе предпочетена от мнозина младежи за професионални фотосесии в предходните дни.

Общо пет учебни заведения от града закриха „сезона“ на абитуриентските балове – Профилирана гимназия по туризъм и предприемачество „Райко Цончев“, Езикова гимназия „Гео Милев“, Средно училище „Петко Р. Славейков“, Природоматематическа гимназия „Иван Вазов“ и Средно училище „Св. Климент Охридски“, които изненадаха своите изпращачи с „Варненски танц“ на пл. „Свобода“.

Екипът на Про Нюз Добрич желае попътен вятър в живота. На добър час!


 

c