Събота, 27 юли 2024

27.07.2024

Последвайте ни

Успешен старт на инициативата „Трамплин“ в с. Езерец, тази вечер на сцената излизат JEREMY?

В прекрасна атмосфера и много музика стартира инициативата за съживяване на старата сграда на читалището в село Езерец „Трамплин“. Всички присъстващи се забавляваха с Вера Шандел, Ангел Заберски, Стоян Янкулов-Стунджи, Борис Таслев, а таци вечер на сцената излизат музикантите от JEREMY?

Сградата на читалището е емблематична за селото поради своята история - построена от местните, в центъра на селото, тя играe значима социална роля за поддържането и развитието на духа на мястото. С мисия да съхраним този дух създадохме фондация ”Трамплин-Езерец”. Целта ни е да съживим читалището, да възстановим достъпа до сградата на жителите на село Езерец за празници, събития, социални и административни услуги, спортни и екологични дейности. Проектът носи името ‘’Трамплин” като олицетворениe на скока, енергията и волята на жителите на Езерец. Концертите вчера и днес са благотворителни в подкрепа на каузата. В дните на събитието се организира и арт базар.

Проектът се осъществява от фондация ”Трамплин-Езерец” и JEREMY? С подкрепата на Община Шабла и НЧ "Отец Паисий - 1901 г."

c