Неделя, 30 юни 2024

30.06.2024

Последвайте ни

Стартира видео конкурс "Умея и ще успея" за ученици от професионалните училища в област Добрич

Днес Областен информационен център-Добрич стартира онлайн видео конкурс "Умея и ще успея", като част от кампанията на мрежата от 27 областни информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз. Конкурсът е насочен към младежи на възраст между 14 и 19 години от професионалните училища в област Добрич, които да представят своите професионални и социални умения във видео клипове с продължителност до 2 минути и размер не по-голям от 25 МБ.

За да участват, желаещите трябва да изпратят видео клиповете си до 12:00 часа на 2 май 2023 г. на специално създаденото за целите на конкурса събитие във Facebook страницата на ОИЦ-Добрич, като съобщение в Messenger, Viber или на електронната поща на ОИЦ-Добрич. Участниците трябва да приложат към видео клипа си снимка или сканирана версия на попълнена Декларация за информирано съгласие.

На 2 май 2023 г. в 15:00 часа всички получени клипове, отговарящи на Регламента на конкурса, ще бъдат публично достъпни във Facebook, където ще започне гласуването, осъществяващо се само чрез харесвания на клиповете. Гласуването ще приключи на 9 май 2023 г. в 17:00 часа, а резултатите ще бъдат обявени на 10 май 2023 г. на Facebook страницата на Областен информационен център-Добрич. Тримата участници с най-много харесвания ще бъдат официално наградени на 10 май 2023 г. в Младежки център Добрич, а всички участващи ще получат поощрителни награди.

Снимка: PhotoMIX Company

Източник: ОИЦ Добрич

c