Петък, 18 октомври 2024

18.10.2024

Последвайте ни

Среща за обсъждане на новия правилник на програма „Култура“ ще се проведе в Добрич утре

Среща във връзка с обсъждането на новия правилник на програма „Култура“ ще се проведе в Добрич утре, 8 октомври в Община град Добрич.

Председателят на Постоянната комисия „Култура, вероизповедания и етнически въпроси“ към Общински съвет в град Добрич арх. Надежда Пампорова покани гражданите на нея.

„Вашето мнение е от изключителна важност за мен, защото заедно правим нашия град по-добро място за култура и творчество“, споделя арх. Пампорова.

Тя посочва, че от 21 септември до 24 октомври 2024 г., Община Добрич обяви обществено обсъждане на новия Правилник на Програма „Култура“. Той ще бъде представен за гласуване на предстоящо заседание на Общинския съвет.

За да бъда сигурна, че този правилник ще насърчава развитието на културата в Добрич, ще дава равен шанс на всички участници, ще управлява финансовите средства на общината разумно и ще подкрепя таланта на малки и големи артисти тя кани гражданите заедно да обсъдят на среща утре, 18 октомври, в 11:30 часа, в Малката заседателна зала на втория етаж в сградата на Община град Добрич. Нека заедно обсъдим всички предложения и преценим тяхната актуалност и полезност за нашия град”, споделя арх. Пампорова.

c