Събота, 27 юли 2024

27.07.2024

Последвайте ни

Борис Солтарийски стопли сърцата на Деня на полето край Добрич с любими песни на Ку-ку бенд

Борис Солтарийски бе звездата, която завладя сърцата на публиката във втората вечер на фестивала Ден на полето край Добрич.

Той гостува, заедно с музиканти от Ку-ку бенд, а дъждът не успя да осуети нито изпълненията му, нито хората, които се извиха пред сцената.

Борис Солтарийски се занимава с музика от 12-годишна възраст. На 15 години тръгва на уроци по пеене. Висшето си образование завършва в ДМА „Панчо Владигеров“ с профил поп и джаз пеене. Дипломира се през 2007 г. В „Шоуто на Слави“, като част от Ку-Ку бенд, работи от 2004 г., след като печели конкурса „Аз пея в Ку-Ку бенд“ заедно с Нели Петкова. Следват редица изяви, сред които участие на три турнета из цяла България, концерти в НДК, турне в САЩ, както и участие в най-рейтинговите предавания в българския ефир. 

Дни на полето се провеждат край Добрич (ВИДЕО)

През 2009 година Борис Солтарийски е водещ на риалитито „Бягство към победата“, а след това и на „Музикална академия Ку ку бенд – Стани поп фолк звезда“ заедно с Нели Петкова.

Пред въодушевената публика на фестивала Ден на полето край село Попгригорово той изпълни любими песни от своя репертоар и този на Ку-ку бенд, сред които „Не питай колко“, Лудо Младо“, „Назад, назад, моме Калино“ и много други.

c