Събота, 06 юли 2024

06.07.2024

Последвайте ни

Рапърът 100 Кила се венчал тайно, избраницата му е красавица от Добрич

Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, е казал заветното „Да”, но без да вдига сватба. Той се е венчал за любимата си Олга Пейчева пред очите на Бога. Това разкри неотдавна самият той в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.
„Предложих ѝ в църквата в Аспарухово и се сгодихме. За нас е много по-важно да се оженим първо пред Бог, подписът в общината е нещо допълнително, което предстои да направим.” сподели рап звездата.
Влюбената двойка живее заедно от доста години, а Олга неведнъж е доказвала благотворното си въздействие върху Явор. Запознати твърдят, че благодарение на нея, той е оставил зад гърба си алкохола, шумните партита, внимава какво говори, а на всичкото отгоре стана и веган.
Бащата на Олга е известният в Добрич зъботехник Ивелин Пейчев, бивш заместник председател на Общинския съвет в града от НФСБ.

Самата тя е била секретарка във фирмата на бившия депутат от ГЕРБ Живко Мартинов. През последните години ръководи офиса на евродепутата Емил Радев в Добрич.
Неотдавна 100 Кила сподели, че именно от приятелката си е научил за младата надежда на българската космонавтика Татяна Иванова, на която стана спонсор чрез фондацията си „100 слънца“ и с негова подкрепа момичето от Добрич участва в космическа академия в САЩ.

Снимка: Instagram

c