Вторник, 02 юли 2024

02.07.2024

Последвайте ни

Ръководството на ПФК Добруджа 1919 благодари на Борислав Михайлов, феновете се разграничиха

Благодарността към президента на БФС е за приноса му за изграждането на футболни терени "Пионер" и 40 футболни топки

Ръководството на ПФК Добруджа 1919 (Добрич) изпрати благодарствено писмо до президента на БФС Борислав Михайлов за помощта и подкрепата, която им е оказана. С него се благодари за помощта при изграждането на терените "Пионер" в града, както и за дарението на спортни пособия.

В адреса, отправен към Борислав Михайлов - президент на Българския Футболен Съюз, се казва, че клубът Добруджа е готов за бъдещи съвместни партньорства и инициативи.

"Уважаеми г-н Михайлов, ние от ръководството на ПФК Добруджа 1919 (Добрич), както и цялата общественост в гр. Добрич, искаме да благодарим както на Вас, така и на Българския футболен съюз за приноса Ви за изграждането на футболни терени "Пионер", за предоставените 40 бр. футболни топки, така нужни на нашите млади таланти.
Благодарим Ви, че успявате да устоите на съвременните предизвикателства и продължавате грижата за любимият ни град Добрич, и футболен отбор ПФК Добруджа 1919.
Ще се радваме и в бъдеще да надградим нашето партньорство със следващи инициативи, така че ползотворно да насочваме вниманието на широката общественост за значението на футбола и спорта като цяло. Приемете нашата най-искрена благодарност за предоставеното от Вас и българския Футболен съюз приятелството и подкрепа!", се казва в писмото на клуба.

Феновете на "Добруджа 1919" обаче побързаха да се разграничат. На страницата си те написаха: "Ние, от Агитката на Добруджа, а и основната маса фенове, се възмущаваме как новото ръководство на клуба (хора от Варна и региона) имат самочувствието да се изразяват от името на обществеността на град Добрич! Дебело подчертаваме, че се разграничаваме от това подмазване, навеждане и цапане с кафяво на тази свята емблема, под която се подписвате в момента!"

c