Събота, 02 март 2024

02.03.2024

Последвайте ни

Предстои реконструкция на уличен водопровод по ул. "Ген. Колев" в Добрич

От 19 до 23 февруари 2024 г. ще се извършват строително-монтажни дейности по ул. “Ген. Колев“ – в участъка от бул. “Трети март“ до ул. “Захари Стоянов“, информират от Община град Добрич. Там ще се изпълняват ремонтни дейности по реконструкцията на уличен водопровод.

За улеснение на живеещите и работещите в посочения участък бъде въведена временна организация за безопасност на движението, като строителните дейности ще се изпълняват на 2 етапа. Участъците по Етап 1 и Етап 2 ще са затворени за движение на моторни превозни средства от 8:00 до 17:00 часа.

От Общината апелират собствениците на автомобили, живеещи и работещи в районите на ремонтните дейности, да поставят мобилен номер за връзка на видно място на превозните средства, за по-добра координация с ръководителя на обекта.

Посочените дати са прогнозни и са възможни промени в зависимост от напредъка на ремонтите и технологичната възможност, за които гражданите ще бъдат своевременно уведомени.

От администрацията уверяват, че ще положат необходимите усилия, за да се ограничат до минимум неудобствата за гражданите и гостите на град Добрич.

c