Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Пенсионерски клуб „Надежда“ в Монтана е основно ремонтиран от местната община

Община Монтана направи основен ремонт на пенсионерски клуб „Надежда“, който се намира в центъра на града и в който ежедневно се събират много хора, съобщи кметът Златко Живков.
С 50 000 лева от местния бюджет са ремонтирани двете зали на клуба, подменена е дограмата, стените са покрити с гипсокартон и са шпакловани и боядисани. Направен е и ремонт на кабинета на ръководството на клуба. За клуба са закупени нови мебели, а ротарианският клуб в града е дарил нов телевизор.
Председателят на клуба Драгомир Григоров заяви, че от сутрин до вечер клуб „Надежда“ е едно от най-оживените места в Монтана и в него се събират много хора. В клуба се правят литературни срещи и здравни беседи, играе се шах и табла, посрещат се гости от други клубове от страната. Клубът има своя библиотека с интересни книги, той организира екскурзии до забележителни места в страната и прави всичко възможно да поддържа бодър духа на членовете си. С новите битови условия средата за общуване ще е много по-добра, заяви Григоров, който благодари на общината за ремонта.

c