Неделя, 30 юни 2024

30.06.2024

Последвайте ни

ОИЦ – Добрич и ЦРЧР - София с информационна среща за образованието

Областен информационен център – Добрич (ОИЦ-Добрич), в партньорство с Центъра за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР) гр. София и Община град Добрич ще проведат съвместна информационна среща на тема „Европейски средства за образованието 2024“.

Срещата ще се проведе на 27 юни (четвъртък) 2024 г. от 17:30 часа, в хибриден формат – присъствено в Голяма заседателна зала, ет. 2 на Община град Добрич, и виртуално във Фейсбук страницата на ОИЦ-Добрич на следния линк: https://www.facebook.com/oic.dobrch. Участието в информационната среща е безплатно.

Експертите от ЦРЧР - гр. София, в качеството си на Национална агенция за България по администриране на Програмите „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ ще запознаят присъстващите с възможностите за кандидатстване по Програмите, ще дадат съвети при кандидатстване и ще посочат често срещани грешки. Ще бъде представена информация относно предстоящите срокове за кандидатстване, насочена към потенциални кандидати, които нямат опит по програмите и не са кандидатствали до момента или през последните няколко години.

Екипът на Областен информационен център – Добрич ще представи условията за кандидатстване по отворената процедура BG05SFPR001-1.004 „Утвърждаване на интеркултурното образование, чрез култура, наука и спорт“, както и други възможности за финансиране с европейски средства.

c