Петък, 03 май 2024

03.05.2024

Последвайте ни

Мая Димитрова, БСП за България: Доказахме, че можем и ще продължим да работим за хората

БСП за България представи листата, с която в област Добрич ще отстоява програмата си

Листата на БСП за България се състои от професионалисти в почти всички области, има учител, фармацевт, юристи, професионалисти, работещи в сферата на селското стопанство и всеки един от тях се е доказал в професията си. Това каза водачът на листата на БСП за България Мая Димитрова при представянето на листата на коалицията, което се състоя в Пресклуба на БТА.

1. Мая Димитрова е инженер, икономист, юрист, работи като адвокат;

2. Боян Саркизов е учител, общински съветник в Добрич и председател на БСП Добрич;

3. Маринела Балчева е с висше образование, работи в сферата на селското стопанство;

4. Мария Кирякова е фармацевт по образование и председател на БСП Каварна;

5.  Диян Николов е млад човек, завършил висше образование, занимава се с частен бизнес в сферата на счетоводството и финансите, сертифициран вътрешен одитор в публичния сектор.

6. Галин Господинов има завършено юридическо образование, бил е областен управител и зам.-областен управител на област Добрич;

7. Иван Костов е инженер по образование, занимава се с частен бизнес, служба по трудова медицина, председател е на асоциацията от градския транспорт в Република България;

8. Галин Иванов е магистър счетоводство и финанси, общински съветник в Добрич;

9. Божидар Димитров е председател на Движението на ветераните в БСП в Добрич;

10.  Стоян Люцканов мениджър в сферата на туризма, общински съветник.

„В предизборната кампания залагаме на срещите лице в лице, защото сме убедени, че най-ефективният начин за водене на кампании е да се срещнем с повече хора и да чуем техните проблеми. Продължаваме със срещите лице в лице, независимо дали срещата ще бъде със 100 или с 2 души“, каза Мая Димитрова. Утре в центъра на Добрич бе бъде поставена шатрата на БСП. Там всеки ден ще бъде представител на листата за народни представители. Мая Димитрова ще е поне за час там всеки ден, за да могат  гражданите да поставят въпросите си. Направен е график за срещите по общини. В понеделник екипът на БСП за България е в Балчик.

„Проблемите на хората са много. В повечето от срещите ни хората обръщат внимание на проблеми от местен характер. В много населени места няма постоянно водоподаване. Тези проблеми бяха основно в община Добричка. Винаги, когато са ме търсили за съдействие, примерно за с. Паскалево, Росеново, винаги съм откликвала и водоподаването е било възстановено.  Другите поставяни проблеми са свързани с транспорта от населените места към общинските центрове, както и Добрич-Крушари, който е много сериозен. Проблемите с липса на магазин, където хората да си купят дори хляб и други стоки от първа необходимост“, сподели Мая Димитрова. Тя подчерта, че проблемите са много и няма как да се решат наведнъж, а много от тях не зависят дори от народното събрание.

„Слоганът на нашата кампания е „Да, можем“ и ние го доказахме с работата си в 47-ото, 48-ото Народно събрание, като по-голяма част от социалната програма на БСП е реализирана. И тя е реализирана, благодарение на това, че ние последователно отстоявахме тази програма. Вярно е, че тя не би могла да е факт, ако останалите политически сили не ни бяха подкрепили. Но, за да се случи каквото и да е, в която и да било област, трябва да има предложение, за да може това да се случи.  За нас като социалисти най-важни остават хората, младите семейства, работещите, учениците.
Предизборната ни програма е насочена към здравеопазване, образование и на първо място – доходите на хората, тъй като сме свидетели, че хората все по-трудно успяват да си закупят дори стоките от първа необходимост.

Ние доказахме, че можем и ще продължим да работим за хората и в името на хората. Обръщам се към всички избиратели – и от област Добрич, и от цялата страна – Доверете се на тези, които не само обещават, а това, което са предложили и казали, е факт.

Нека хората ни подкрепят с №1 в интегралната бюлетина, призова Мая Димитрова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c