Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Борисов, петима бивши министри, евродепутат и олимпийска шампионка подкрепиха листата на ГЕРБ-СДС в Добрич

Лидерите на ГЕРБ и СДС Бойко Борисов и Румен Христов, бившите министри проф. Костадин Ангелов, Десислава Атанасова, Росен Желязков и Красен Кралев, евродепутатът Емил Радев и олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева подкрепиха листата на коалицията в Добрич. На срещата с тях в Драматичния театър „Йордан Йовков“ присъстваха близо 800 членове и симпатизанти.

Водачът за 8 МИР Деница Сачева благодари на добруджанци и заяви, че на 2 април всеки глас за ГЕРБ-СДС ще доближи страната до редовно правителство. Според нея обещанията на Кирил Петков и Асен Василев за високи доходи доведоха единствено до огромна инфлация, високи цени и ниска покупателна способност на гражданите. Милиардите за купуване на зърно се превърнаха в ликвидна криза. „Върнаха се посредниците в енергетиката, увеличи се мигрантският натиск. Изхарчиха се всички наши спестявания, които можеше да се инвестират в образование, в здравеопазване и най-общо – в бъдеще. Всички инфраструктурни проекти бяха спрени, а хората от Добруджа чакат например АМ „Хемус“. Беше спрян и ремонтът на 80 км от пътната мрежа на област Добрич, за които бяхме осигурили 69 млн. лв.“, припомни тя.

По думите й Продължаваме промяната обещаваха България на благополучието, но вместо това хората получиха България на двуличието - на двойните стандарти, морал и гражданство. „От самото началото предупреждавахме, че розовите облаци, които те продават, ще доведат до парализа на цялата държавата. Маркетинговите им послания и уверенията за бързи и лесни решения за добър живот приличат повече на реклама за прах за пране и със сигурност нямат нищо общо с политиката. Тя е за сериозни хора с опит, знания, мъдрост и обич към България. Такива, каквито сме ние от ГЕРБ-СДС“, каза Деница Сачева. Тя допълни, че силната подкрепа на ръководството на коалицията е знак, че Добруджа не е забравена и ще бъде приоритет в следващо редовно правителство с мандата на ГЕРБ-СДС. 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c