Вторник, 07 май 2024

07.05.2024

Последвайте ни

Мая Димитрова, БСП, Добрич: Основните ни цели са грижа за хората, повишаване на доходите, както и България да е мирна

„БСП доказа, че може и ще продължи каузата, която е започала, ще продължи социалната си политика“, заяви водачът на листата на "БСП за България" в Добрич Мая Димитрова. "Доказахме, че можем, сега отново ще го направим", категорична е Мая Димитрова и даде пример с част от дългосрочната политика на БСП, като възстановяване на "Напоителни системи", преразпределяне на субсидиите, както и стимулиране на родното производство."Ние сме единствената партия, която мисли и се грижи за хората. Основните цели и приоритети на БСП са грижа за хората, повишаване на доходите, грижа за семейството, децата, както и България да е мирна“, добави тя.

Мая Димитрова припомни най-важните неща, които БСП е свършила: „Повишихме минималната работна заплата и я направихме 50% от средната. Постигнахме безплатни детски градини и ясли, както и безплатниучебници до 12-ти клас. Децата до 4-ти клас получават еднократна помощ от 300 лева, преизчислихме и пенсиите.“

„Мирът е много важен за нас и това показаха нашите гласувания в Народното събрание. Мирът не се постига с даване на оръжия. Даването на оръжия води само до продължаване на войната. Винаги сме били против санкциите срещу Русия, против изгонването на руските дипломати от България, против даването на военна помощ на Украйна. Защото  военната помощ във вид на снаряди след това води и до военна помощ в жива сила. Това наше становище сме изразявали винаги“, заяви Мая Димитрова.

Има още много, което искаме да направим. Затова е важно на 2 април хората да излязат да гласуват. Моят призив е на 2 април да излезем и да гласуваме с №1 за БСП за България. Доказахме, че можем. Ще го докажем и в следващото Народно събрание.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c