Сряда, 03 юли 2024

03.07.2024

Последвайте ни

Лили Иванова изнесе концерт в Летния театър в Шумен

Лили Иванова изнесе концерт в Летния театър в Шумен. Той продължи над час и четиридесет минути. Бяха изпълнени някои от най-новите песни на Лили Иванова, както и най-любимите на публиката, като "Детелини", "Камино", "Щурче" и "Ветрове". Концертът е част от националното турне на певицата за 2024 година.
С нея на сцената в Шумен бяха шестима музиканти от LI Orchestra: Ангел Дюлгеров, Орлин Цветанов, Огнян Енев, Иван Йорданов-Чери, Росен Ватев и Христо Михалков, както и трио LaTiDa.
В турнето на Лили Иванова след Шумен следват концерти във Варна – на 4 юли, в Бургас – на 6 юли, в Пловдив – на 12 септември, в Стара Загора – на 14 септември, в Плевен – на 16 септември, в Смолян – на 12 октомври, в Кърджали – на 13 октомври, в Пазарджик – на 15 октомври, във Враца – на 18 октомври, в Панагюрище – на 14 ноември, в Кюстендил – на 18 ноември, в Сандански – на 20 ноември. Перник е новият град, включен в програмата на турнето. Концертът там ще бъде в Деня на Перник - 19 октомври.
Както БТА съобщи, кулминацията на концертите от турнето, на което БТА е медиен партньор, ще бъде на 14 декември в „Арена София“. 

c