Неделя, 18 август 2024

18.08.2024

Последвайте ни

Красавица от Добрич се бори за титлата Мис Варна 2024. Да я подкрепим!

24 красавици са в трескава подготовка за престижния конкурс Мис Варна 2024. Сред тях е и Рая Ангелова от Добрич.

16-годишното момиче учи в ЧПГ „Райко Цончев“ в паралелка с испански език. Играе волейбол в ПМГ и от май тази година е модел „Алиа Моделс“ Варна.

Можете да подкрепите Рая, като гласувате. За целта последвайте линка: https://www.missvarna.com/fillsurvey.php?sid=32. Момичето от Добрич е под номер 5.

Победителките ще бъдат обявени по време на грандиозен спектакъл, който ще се проведе на 22 август в лятната градина на комплекс Морско казино, а организатор и продуцент на престижния конкурс за красота за деветнадесета поредна година е Мира Матеева, собственик на модна и ивент агенция VIP Fashion Group.

Красивите двадесет и четири участнички, селектирани след прецизен кастинг, усилено се готвят за надпреварата и по традиция за всички тях е осигурен екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност.

И тази година красавиците са подложени на ежедневни изтощителни репетиции, под вещото ръководство на Нина Козина, която от години създава впечатляващата хореография на конкурса Мис Варна. За перфектната форма на миските се грижат професионалните фитнес инструктори на Fitness Line и екипа на i-pro EMS Zone. А за свежото им излъчване, организаторите се доверяват нa специалистите от дентални клиники Dentaprime, естетичен център Skin Solution и Freya Beauty.

Преди броени дни приключиха снимките за официалния каталог и за сайта на конкурса – www.missvarna.com, където от 15 август стартира онлайн гласуване за избор на Мис Интернет Варна 2024. Сред кандидатките за престижната титла са момичета с множество отличия в сферата на танцовото изкуство, спорта, музиката и журналистиката, а публиката ще има възможността да види и техните индивидуални видеовизитки, които ще разкрият и амбициите им за личностно и кариерно развитие.

Плеяда от дизайнери творят колекциите за трите тура на конкурса.

c