Неделя, 19 май 2024

19.05.2024

Последвайте ни

Корнелия Нинова е водач на листата на "БСП за България" за парламентарните избори в 25-МИР

Лидерът на БСП Корнелия Нинова по традиция води листата в 25 Многомандатен избирателен район (МИР)- София, съобщиха от пресцентъра на партията.
Начело на листата в 23 МИР-София е Христо Проданов, а в 24 МИР-София Георги Свиленски. Водач на листата на социалистите в 26 МИР-Софийска област е Иван Ченчев, избиран през последните години от този избирателен район, посочват от партията.
„БСП за България” регистрира листи в София и София област за предсрочните парламентарни избори на 9 юни. 
Те съчетават професионализъм, опит, енергия и младост. В листите са включени доказани експерти в сферите на здравеопазването, икономиката, образованието, финансите, юристи и специалисти от различни области на обществения живот, посочват от партията.  
„Не оставяйте друг да решава съдбата ви. Използвайте гласа си правилно. Оценявайте ни по делата. Доверете ни се. Ние не ви излъгахме. Нито за миг не влязохме в сглобки и договорки”, добавя Нинова.
На свое заседание Националният съвет на БСП утвърди листите за изборите за Европейски парламент и 50-ото Народно събрание на 9 юни, както и предизборната платформа на коалиция „БСП за България” за парламентарния вот, съобщи формацията на 27 април.

c