Сряда, 03 юли 2024

03.07.2024

Последвайте ни

Коледен концерт подариха талантите на Каварна на ценителите на изкуството в града (СНИМКИ)

Художествените самодейни състави и школи при НЧ „Съгласие-1890“- Каварна, деца от детските градини и училищата в града и гост изпълнители участваха в тържествен Коледен концерт, празничен подарък за каварненци и гости на града. На сцената се изявиха Вокална академия „Каварна”, Детски фолклорен танцов състав „Бизоне“, Детски народен хор „Шарено коланче“, деца от ДГ “Здравец“, ДГ „Радост“ и възпитаници на училищата в града. Гост изпълнители на тържествения Коледен концерт бяха вокално дуо от НЧ „Свобда-1897“ с. Гурково.
Събитието, което се състоя в салона на читалището се превърна във вълнуващо преживяване, както за публиката, така и за даровитите певци, музиканти и танцьори.
Кметът Елена Балтаджиева поздрави талантливите участници за неподправената атмосфера, творческия заряд и подарената искрена празнична емоция.
„В най-празничния месец на годината декември, отваряме сърцата си, за да посрещнем Рождество Христово. Всеки от нас е завладян от магията на приближаващата Коледа. Всеки от нас очаква с нетърпение и добра надежда идването на Новата година. Пожелавам Ви от сърце да бъдете здрави, да търсите и да успявате в начинанията си, да бъдете отзивчиви и състрадателни, добри и всеотдайни. Нека всички да продължим да вярваме в чудесата на Коледа и с вяра, надежда и любов, да посрещнем 2024 година!“
Весели празници!", пожела кметът Елена Балтаджиева.
c