Сряда, 03 юли 2024

03.07.2024

Последвайте ни

Кметът на Радомир организира свое приемно време

Кметът на община Радомир Кирил Стоев организира свое приемно време. Това съобщи той на сайта на местната администрация.
Стоев ще приема и изслушва гражданите всеки четвъртък от 10:00 ч. до 12:00 ч., както и всеки първи четвъртък на съответния месец от 17:00 ч. до 19:00 ч.
"Така регламентирано приемното време ще дава гъвкавост и възможност на повече граждани да поставят своите въпроси", коментира кметът. Той добавя, че е насреща за диалог с всеки един човек и вярва, че това е начинът Радомир да стане по-добро място за живеене.  
Записванията за приемен ден започват от днес. Те ще стават чрез попълване на заявление по образец, съдържащо следната информация – три имена на желаещия среща, адрес и телефонен номер за обратна връзка, кратко изложение на проблема, очаквано съдействие, приложени документи (ако има такива). 
Документът може да бъде подаден в деловодството на Община Радомир или електронно на имейл адрес: radomir@radomir.bg.    
Бланка на заявленията за записване за приемния ден може да се изтегли от сайта на Община Радомир. Същата може да се предостави и на място в Центъра за административно обслужване, всеки делничен ден от 8:00 ч. до 17:00 ч. 
Припомняме, че Стоев е кмет на Радомир за първи мандат. Той бе избран след балотаж на местните избори. За кратък период от време той оглавяваше и длъжността областен управител на Перник.

c