Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Карате клуб "Добруджа" награди своите състезатели с високи спортни резултати

Карате клуб "Добруджа" проведе традиционното награждаване на състезателите постигнали високи спортни резултати по повод втората годишнина на клуба.

На официалната церемония участваха 70 човека, Сенсей Стоян Димов запозна аудиторията с постигнатият резултат, като брой медали и титли спечелени от състезателите му в страната и чужбина през 2023 година от Международни турнири и купи, Държавни първенства и Купа България, Европейското първенство по Шотокан Карате-До, както и от Световната Купа по Шотокан.

Каратеките на "ДОБРУДЖА" са извоювали общо 196 медала през годината - 68 златни, 59 сребърни и 69 бронзови, като това са с 53 медала повече спрямо резултата за 2022г.

За постигнати високи резултати с красиви статуетки бяха наградени Боян Христов, Мартин Михов, Даниел Димитров, Васил Йовчев, Стефани Стефанова, Елиф Фикрет, Георги Костов, Венцислав Бакларов, Искрен Друмев. Най - отличилите се състезатели през годината с най - много спечелени шампионски титли и спомагане за цялостно развитие на Карате клуб "ДОБРУДЖА" бяха наградени с луксозни кадифени плакети, а наградени бяха Митко Станев, Георги Иванов, Искрен Илиев и Даниел Минчев. Даниел Минчев получи и финансова премия от името на клуба, за спечеленият медал от Купа България 2023 в категория Мъже +84кг.

За извършените дарения към клуба Сенсей Димов връчи и почетни плакети "С благодарност за сътрудничеството и подкрепата в развитието на Карате клуб "ДОБРУДЖА" на представители на "Клас Олио" ЕАД и "Агро Път 2011" ООД

c