Неделя, 01 септември 2024

01.09.2024

Последвайте ни

Кампания на Фондация "Щастъчета" провокира хората и в Добрич да правят добрини

Кампания на Фондация "Щастъчета", която цели хората да бъдат по-добри, тече в двадесет града, сред които и Добрич.

Целта на кампанията на Фондация "Щастъчета" е да подтикне гражданите да правят добрини. Разчита се на разпространение в различни селища на  камъчета с позитивни послания и QR код върху тях. По около 15 камъчета са изпратени във всеки град.

Послания като "Поговори с възрастен човек", "Помогни на възрастен с тежките покупки", "Купи си дреболийка от продавач на улицата", "Нахрани бездомно животинче" са изписани върху камъчетата.

При сканиране на QR кода върху тях върху дисплея на телефона се зарежда линк към профили на Фондация "Щастъчета" в четири социални мрежи, където хората могат да публикуват свои снимки и да се включат в игра. Могат по 2 начина да участват в инициативата, единият е да намерят камъче, сканират QR кода, а другият е да си изработят сами камъче, със свое послание и публикуват снимка с него на профилите на фондацията.

Инициативата ще продължи до 13 август. На 15 август ще бъдат излъчени четирима победители, като всеки от тях ще получи ваучер за приключение на стойност 100 лева.

c