Вторник, 27 февруари 2024

27.02.2024

Последвайте ни

Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди Деница Сачева за водач на листата в Добрич

Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената на водачите и състава на листите с кандидати за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС. Всички листи ще бъдат регистрирани на 26.02.2023 г. (неделя), в районните избирателни комисии в цялата страна.

Водач на листата на ГЕРБ за МИР 08 Добрич е Деница Сачева, депутат в 45-ото, 46-ото, 47-ото и 48-ото Народно събрание, бивш министър на труда и социалната политика, областен координатор на ГЕРБ в Добрич.

"Проблемите на хората от област Добрич и всички спрени проекти, които гарантираха развитието на Северна България, обсъдихме с общинските ръководители и кметове на  ГЕРБ от областта. Колегите ме увериха, че хората от региона са крайно разочаровани от липсата на всякакво внимание от страна на централната власт към тях. Сигурен съм, че със силния екип, който сме изградили в Добрич, ГЕРБ ще бъде първа политическа сила на предстоящите парламентарни избори. Всички заедно сме длъжни да постигнем тази цел, защото хората в  Добруджа очакват от нас да видят държавата отново стабилна, работеща и с перспектива за развитие. Не можем да губим повече време и бъдеще в кризи и хаос", написа в профила си във фейсбук председателят на ГЕРБ Бойко Борисов след срещата днес с областния координатор и общински ръководители на ГЕРБ в област Добрич, както и с кметовете от ГЕРБ.

c