Неделя, 01 септември 2024

01.09.2024

Последвайте ни

Ивайло Николаев Мирчев е водачът на коалиция ПП-ДБ в Добрич

Днес коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“  регистрира в цялата страна листите си за предстоящия вот, съобщават от коалицията.

Кандидатите на коалицията са личности с широка обществена подкрепа в своя регион, които ще работят за каузата да постигнем истинска промяна в България

За Осми Многомандатен район Добрич водачът е Ивайло Николаев Мирчев от квотата на ДБ.

Кандидатите на коалицията са личности, които със своя професионализъм и отдаденост към различни каузи за по-добра България са постигнали широко обществено доверие в своя регион, а много от тях и на национално ниво. Те ще търсят подкрепа на 2 април, за да постигнем промяната в България и да я превърнем в мястото, с което всички се гордеем. 

Ивайло Мирчев написа:

Родом съм от Добрич и се радвам, че на мен се пада отговорността да водя тамошната листа на Коалиция Продължаваме промяната - Демократична България.

Знам, че ни се събраха на всички твърде много избори, твърде начесто. И цялото “упражнение” изглежда все по-безсмислено. Знам, че много хора си казват нещо от рода на “Какво да ИМ гласувам? То нищо не се променя/ и тия са маскари. Едно правителство не могат да съставят…”.

Напълно разбирам умората от избори след избори след избори. И страха от политическата нестабилност, и него го разбирам. Разбирам и отдръпването на много хора от политиката и обществения живот с усещането, че “това не е моя работа, да се оправят тия, дето са на власт”. Обаче истината е, че никога не е било по-важно да не се отказваме, да не се отдръпваме от граденето на общото, колкото и да е трудно. Защото България е наша работа. На всички ни - и на избиращите, и на избраните. И за мен, и за вас, отговорността не приключва с изборите. С тях започва.

И на мен ми е идвало да вдигна ръце от всичко. Обаче съм още тук и ще продължа да давам всичко от себе си - за Добрич, откъдето съм тръгнал и за България, в която винаги съм искал да бъда. Затова искам да ви помоля - не се отказвайте да избирате накъде и как да продължи страната ни. Няма кой друг да се погрижи за живота ни тук, ако сами не го направим. България е наша работа.

c