Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Хотелиерският бизнес на Кранево е представен на туристическо изложение в Молдова

Хотели и ресторанти от Кранево са представени на туристическото изложение в Кишинев, Молдова. Щандът е бил посетен от консула на България в Кишинев и представители на Министерството на туризма.

Международното туристическо изложение „Tourism & Travel Expo“ се провежда в Кишинев, Молдова, от 16  до 18 февруари 2024 г. Тази година, най-голямото по рода си събитие в Молдова, се провежда за 27-ми пореден път.

На изложението България е представена на информационен щанд от 100 кв. м. Посетителите на панаира могат да се запознаят възможностите както за семейни почивки през летния период у нас, така и с условията за туризъм извън пиковия сезон.

На международното туристическо изложение „Tourism & Travel Expo“ участие са заявили 60 изложители от Молдова, Армения, България, Румъния и Словакия. През 2023 г. в панаира взеха участие 63 изложители от 6 различни страни. Посетителите бяха около 9 850, 55% от които професионалисти от туристическия бизнес на Молдова, Украйна, България, Турция, Румъния, Германия, Гърция и др.

c