Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 8 май: Ден за кеф, но и работа: Тези зодии печелят

Овен

Много подходящ ден за работа, а на Вашите професионални успехи може само да се завижда. Вероятно е повишение в службата, а е възможна и появата на нови интересни задачки. Не разчитайте на рязко повишаване на доходите, но днес създавате база за своето бъдещо материално благополучие. Сложно ще се шодреждат отношенията с новите познати. Възможни са разногласия в трудовия колектив или в компания от приятели. В семейството пък отношенията ще бъдат напълно хармонични. Важното е, да запазите верността към своите принципи, но и от близките не изисквайте незабавни и грандиозни поромени в мирогледа. Влюбените през този ден може да обсъдят важни въпроси, като избегнат разправиите.

Телец

Днес Ви предстои дълъг обход по кина, кафета, театри и ресторанти. Възможни са вариации, но все-есно – културния живот ще кипи. И всичко това – благодарение на Вашия любим човек! Така че сами ще решите, дали да му кажете за нещо изпълнено „благодаря”, или да го наругаете, като заслужава…

Близнаци

Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали така и Вие сте вярвали, а днес ще имате шанс да докажете това на практика. Освен че имате достатъчно сили и ум да го направите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрекъснато ще си представяте своята мечта, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, ако се опитате да я реализирате.

Рак

Ако имате за решаване въпроси, свързани с образование, обучение и пътуване, денят е изключително подходящ. В информацията днес ще търсите нови, незабелязани факти и може да измислите много интересни ходове в професионалната сфера. Денят е подходящ и за общуване с близки и приятели, както и за групови мероприятия – семинари и тренинги. В общуването ще бъдете остроумни и находчиви. Деловите и романтични срещи ще преминат прекрасно.

Лъв

Лъвовете ще имат повод да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се справят със сложни задачи, които на много ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите постижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на похвала от хора, чието мнение е много важно за Вас, а също и материалното поощрение. За да завоювате симпатиите на новите познати, ще трябва да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни постъпки. През днешния ден може да започнете отношения, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.

Дева

Девите правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказло много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните ценности общувате мъдро и безгрешно.

Везни

В никакъв случа не отказвайте сега помощ на Вашия любим човек. В противен случай може да паднете от пиедестала, на който стоите сред близките му хора. Даже и ако през този ден помощта за него да Ви бъде в тежест, направете всичко възможно, а и невъзможното в негова полза…

Скорпион

Очевидно днес за представителите на Вашия зодиакален знак ще настане време, да се заемат шопинг . Май запасите в хладилника са нещо на привършване?… Само че звездите съветват, да не се престаравате. Има опсност да се снабдите с храни с изтичащ срок на годност, или с лошото настроение на съпровождащите Ви лица….

Стрелец

Стрелците допускат прекалено много грешки, създавайки с това проблеми не само за себе си, но и за своите съюзници. Да се призовават представителите на знака за предпазливост, е безполезно- на тях просто не им е до това, тъй като денят е изпълен със събития, всяко от които изисква незабавна реакция. Постарайте се поне от време на време да се оглеждате назад, а това ще Ви позволи да оптавите допуснатите пропуски. Постъпките Ви ще удивляват Вашите близки, и то – неприятно. Затова трябва да бъдете готови за критика, а и за неприятни въпроси. Ако успеете да запазите спокойствие и да не дадете воля на емоциите, ситуацията ще се стабилизира.

Козирог

Ще се окаже, че днес със своя любим човек сте на различна вълна, и с мъка ще се разбирате един – друг, даже и когато се изразявате с понятни думи и общоупотребявани термини. Може би езикът на жестовете ще ви помогне поне малко?…

Водолей

Не е зле, по-малко да разказвате за своите проблеми на странични хора, за да не се налага след това да се разкайвате за своята бъбривост. Дайте си сметка, че каквато и неприятност да се случи, винаги има хора, които са знаели точно какво ще стане. Обсъдете всичко в семеен кръг, и решението ще дойде неочаквано бързо.

Риби

Не се опитвайте да се убедите, да не се безпокоите за нищо. Дори и да го постигнете, много ще бъде трудно да се задоволите с това, което става, и да забравите за своите първоначални цели. Затова се постарайте на време да игнорирате ставащото и вместо това, да помислите какво бихте искали да се случи или какво искате да постигнете. Ако искате – вярвайте, ако искате – недейте, но късметът определено е на Ваша страна. И още един съвет : направете нещо необичайно – мислете нестандартно.

c