Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 30 май: През този ден звездите ще бъдат на ваша страна

Овен

На Овните предстои да се заемат с решаването на сложни задачи. Само че да се постигне успех не е така сложно, както Ви се струва на пръв поглед: упорството и разтропаността ще Ви направят добра услуга. Късмет очаква тези, които планират далечни пътувания и срещи с чуждестранни партньори. Няма основание да се безпокоите за развитието на романтичните си отношения: лесно може да се постигне споразумение, а и възможност да се решат старите проблеми, вероятно ще се намери. Преразгледайте своите отношения с роднините. Възможно е, в последно време да не сте били достатъчно внимателни, за което сега може да се наложи да си платите.

Телец

Не е възможно днешният ден да бъде наречен многообещаващ. Може да не получите най-добри резултати, но постигнатото ще бъде само плод на Вашите усилия, а не резултат от благотворното влияние на планетите. Не прибягвайте до услугите на малко познати хора, особено ако предлагат, да посредничат при извършване на сделки. Денят е хубав от гледна точка на емоционалните отношения и личните привързаности. Хора, които не са Ви безразлични, ще проявят искрен интерес към Вашите работи. Любимият човек няма да откаже да прекара времето си във Вашата компания, особено ако предложите да отидете на сбирка с приятели, или да посетите елитен клуб.

Близнаци

Готови ли сте да се избавите от своите преживявания и да се подготвите за пътешествие? Ако отговорът Ви е „да”, това е просто великолепно, тъй като след неотдавнашните събития, сте го заслужили. Това не означава, че трябва да се хванете за всяка възможност за приключение, особено ако у Вас има работа, която трябва да свършите преди да отпутуване. Но трябва да знаете, че за всички ще бъде добре, ако отхвърлите всички съмнения и неоправдано чувство за вина. Престанете да се терзаете и продължавайте да вървите напред.

Рак

През този ден звездите ще бъдат на Ваша страна, а това значи, че късмета ще Ви се усмихне и всяко Ваше желание обезателно ще се изпълни. Само че си пожелайте нещо действително радостно, ярко и удивително, за да не се налага после да съжалявате за изпуснатите възможности. Това се отнася и за личния Ви живот.

Лъв

Не малко време ще отнеме помощта на родителите и на по-възрастните роднини, но семейните грижи не Ви уморяват и дразнят, а даже Ви повдигат настроението.Ще се появи увереност в утрешния ден, а съмненията и мятанията ще останат в миналото. Бъдете внимателни с новите познати – те не са толкова добри, колкото изглеждат на пръв поглед. Романтичните увлечения ще донесат не само радост, но и вълнения. Ако за този ден имате уговорена важна среща, бъдете готови за неприятна изненада. Възможни са финансови загуби.

Дева

Много често се налага да спасявате и измъквате онези, които са Ви съвсем несимпатични. Какво да се прави – без Вас тези хора ще пропаднат, а това съвсем не трябва да се допуска. Денят ще е много уморителен, но пък не може и да се нарече плодотворен. От позитивните емоции ще можете да споменете само чувството за изпълнен дълг. С него няма да имате проблеми. Отношенията с близките Ви ще се влошават, тъй като няма да можете да разберете, какво искат от Вас. В крайна сметка ще стане ясно, че става дума за глупави недоразумения и за обикновено недоразбиране.

Везни

Денят е добър за отпускане и релаксация. Днес може да си уредите среща с близък човек, но е по- добре да направите това в уединена обстановка – например в къщи, където никой не може да Ви притеснава. За свободното време са подходящи и интелектуалните игри, и общуването с децата. Може да направите и обход на магазините . Направените днес покупки ще Ви радват още дълго.

Скорпион

Май сте си прекалено самодостатъчни, за да смятате някого за своя половинка! Ако трябва да сте честни (поне пред себе си), думата „половинка” даже малко ще Ви наскърбява… Тогава може би е по- добре да живеете в усамотение, щом толкова никой не Ви е нужен? Помислете за това на спокойствие…

Стрелец

Днес звездите шрепоръчват, да станете малко егоист и да помислите най-напред за своите приоритети и изгоди. И ако те въобще не са в разрез с приоритетите и изгодите на Вашия любим човек, защо пък да не си направите истински подарък?

Козирог

Нищо не Ви напомня за стойността на парите така добре, както качествената, честна и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко усилия, а резултата може и да не Ви зарадва много. За сметка на това самият процес на работа ще бъде доста интересен, а и благодарение на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови възможности. Ако насочите усилията си в нужната посока, , те ще бъдат възнаградени не с пари, а с доста интересни други неща.

Водолей

Денят няма да Ви предложи главозамайващи успехи нито на работата, нито в личния живот. Нещо повече – той ще Ви донесе критика и сериозни разногласия с хората, чието мнение за Вас е важно. Ако сте привикнали да игнорирате мнението на обкръжаващите и да разчитате само на себе си, ще се чувствате относително спокойно, но в противен случай ще преживявате не на шега. Подкрепа ще намерите от най-неочакваното място. Не е желателно през този ден да започвате романтични отношения, тъй като вероятността те да бъдат хармонични, е минимална.

Риби

У Вас може да се появи усещане, че съдбата Ви се е оказала в ръцете на други хора, но на практика само Вие можете да я управлявате. Каквото и да стане днес, ще успеете да се справите, а и да запазите обичайното спокойствие. Колкото и могъщи хора да Ви заобикалят днес, никой няма да може да се сравнява с Вас. Постарайте се да прекарате повече време с хората, които обичате, и не забравяйте, какво всъщност се вява най-важно в живота Ви.

c