Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 29 март: Хубав и късметлийски ден

Овен

Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Телец

Ше имате сериозни проблеми от професионален характер. В най-добрия случай денят ще Ви донесе умерени достижения, а в най-лошия – усилията Ви ще бъдат напразни. Деловите преговори изискват търпение, хитрост и находчивост. Безсмислено е да продължавате: ако не чувствате в себе си дипломатически талант, най-добре е просто да отложите срещата. За щастие, няма да имате проблеми в отношенията с близките. Те ще Ви дадат подкрепата и разбирането, от които така много се нуждаете. Денят е най-вече подходящ за среща с любимия човек.

Близнаци

Днес стремежът Ви ще е свързан с промени към по-добро в деловата сфера. Има вероятност да получите неочаквани и интересни предложения, както и възможност да се присъедините към много перспективен проект. Знайте, че изискванията, които ще бъдат предявени към Вас ще се окажат доста сложни, и затова няма да имате никаква възможност за отпускане. Но има и добри новини: Вие сте в числото на малкото хора, които ще успеят да се справят с целия този хаос и дразнещи дреболии, които днес ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа! Ако става дума за търпение, то ще Ви е много необходимо през следващите няколко дни, а за днешния да не говорим…

Рак

Денят е свързан с разглеждане на приоритети в дългосрочен план. Ще започнете да се замисляте, дали сте направили правилния избор и дали сте организирали правилно живота си. Темата за размишление не е лоша, но бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се струва грешно, само влошавате ситуацията и се поставяте в още по-сложно положение. Не бързайте да действате. Днешното Ви настроение е породено не от реални обстоятелства, а под влияние на негативни тенденции. Не си заслужава да разрушавате създадените връзки заради моментно раздразнение.

Лъв

Още един ден, прекаран далече от света, и ще бъдете готови да заемете своето място на сцената, независимо от това, къде се намира тя и какво представлява, започвайки от истинските места под мостовете, осветени от прожектори, и завършвайки с бара за няколко десетки човека, или с класна стая, изпълнена с първокласници. Независимо от каква ситуация се опитвате да се скриете, тези, които Ви познават и обичат, ще Ви разберат.

Дева

Предстои ден на светски развлечения и активно участие в събитията , привличащи вниманието на публиката. Следва да се държите много предпазливо: сплетниците ще се възползват от всеки Ваш пропуск, за да нанесат удар по Вашата репутация. Днес слуховете се разпрстраняват с фантастична бързина. Постарайте се да прекарате по-голяма част от времето си със семейството. Може да се наложи да потърсите помощ от представителите на по-старото поколение. Ако сте на средна възраст, може да Ви зарадват новини, получени от порасналите деца.

Везни

Колкото и да са трудни времената, винаги сте длъжни да помните един забележителен и неоспорим факт: винаги може да разчитате само на себе си. На хората, които обичате, е възможно да се наложи да припомните този неписан , но неоспорим факт, когато те за пореден път се разочароват. За щастие предсточщия ден не Ви готви никакви разочарования, а даже приятни сюрпризи в областта на романтиката. Но все пак не очаквайте публична заявка!

Скорпион

Днес обърнете повече внимание на факторите, които Ви задължават да вземете тези или онези решения. Опитайте се да вземете под контрол всичко, което Ви тласка към разни постъпки, или Ви кара да се въздържите от тях. Сега това Ви оказва много голямо влияние и затова е във Ваш интерес напълно да се ориентирате в този въпрос, и да разберете неговия механизъм. В отношенията с колегите е възможно днес да се наложи да излезете от рамките на привичните действия, за да покажете, че са длъжни да се съобразяват с Вас. Сега сте на сто процента готови за всяко предизвикателство. С новите запознанства бъдете особено внимателни, най-вече ако те имат романтичен характер.

Стрелец

Никой по-добре от Вас не знае, какво е правилно и какво не е правилно от Ваша гледна точка. И ако Вашата половинка има претенции че зане това по-добре от Вас, нищо не пречи да я изслушате, а в крайна сметка последната дума оставите за себе си. . Животът си е Ваш, а и носите отговорност за още някого.

Козирог

Занимавате се с работата си по своя съзнателен и дисциплиниран маниер и в този момент Вашата изчерпателност и прагматичност само растат . Честно казано Вие сте толкова старателни, че работейки без почивка, лесно можете да пропуснете възможността за приятно общуване – разбира се, в романтичен смисъл. От време на време се откъсвайте от работата и проектите, за да оцените и хората, които Ви обкръжават.

Водолей

Имате един ден, подходящ за флирт с помощта на електронни помощници: мобилен телефон, Интернет и даже микрофон, ако успеете да измислите, как да ги използвате за подобни цели. Днес техниката ще е най-добрият помощник и приятел, по пътя на личното щастие.

Риби

След продължителния период на суматоха и безпорядък Ви се струва, че сега, в крайна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния ритъм може да предизвикат някои обърквания, та затова се заемете с някакъв проект и изпълнете деня си с рутинни действия. Но главното, върху което трябва да се съсредоточите, това е релаксацията и то онзи тип, който не предполага затваряне в себе си или самообучение. Това, на което трябва да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието.

c