Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 22 април: Чуден ден: Тези зодии днес да чакат голям късмет

Овен

Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Телец

Вашето щастие е безтегловно, както тополов пух. И също така нетрайно. Достатъчно е само едно духване на вятъра, за да изчезне. И така леко може да се разтопи! Вашата половинка не винаги разбира това, затова си заслужава тактично да и го напомните. Нека и тя пази онова, което е така скъпо за Вас…

Близнаци

Звездите твърдят, че да демонстрирате днес на всеки човек свята удовлетвореност от усамотяването, е напълно безсмислено и неуместно. Може да си направят съотверсрващите изводи и да Ви дадат пълна възможност да и се насладите. Впрочем, може пък точно към това и да се стремите?…

Рак

Губите своята увереност в собствените сили, и в това няма нищо удивително: нещата Ви през този ден съвсем няма да се подреждат гладко и лесно. Вашите постъпки въобще няма да имат тези последствия, на които разчитате. Във връзка с това може да се наложи да се извинявате, да се оправдавате и да оправяте допуснати пропуски. Не забравяйте, че сте доста чувствителни към критика, а през този ден тя ще бъде в изобилие. Недопустими са недомлъвки и неясноти в личните отношения. Всичко, което е макар и в известна степен двусмислено, ще бъде изтълкувано съвсем невярно. Вашите намеци ще изглеждат обидни, а шегите – нетактични. Но пък сантименталните забележдки навярно ще бъдат по вкуса на заобикалящите.

Лъв

Лъвовете правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказло много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните ценности общувате мъдро и безгрешно.

Дева

Не само че обмисляте всичко, а и действията Ви са дълбокомислени. Представяте си, как би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате повърхностно. Бихте искали още по-дълбоко разбиране от средата, която обитавате. Заемете се с това – днешният ден е много подходящ.

Везни

Знаете от всичко по малко, а това Ви дава възможност за изява в най-различни светски или професионални ситуации. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си таланти. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете енергията си на веднъж в няколко посоки.

Скорпион

Дългосрочната стратегия е по-добре да обмисляте, когато сте в уединение, или да я обсъждате с отдавна проверени партньори и съветници. Някои от Вашите партньори и съюзници в същото време може да се окажат тайни врагове, но това ще бъде най-вече по силата на обстоятелствата, отколкото по собствената им вина. Възможни са проблеми с хора, живеещи далече от Вас, например, по причина на лоши връзки, отсъствие на време или пари, или поради недостиг на взаимно доверие. В течение на този и следващия ден не предприемайте кардинални крачки и не правете смели изказвания..

Стрелец

Възползвайте се от своите навици, за да погледнете в дълбочина ( разбира се, където е възможно), а това ще провокира някои интересни събития. Когато внимателно наблюдавате какво говорят хората, и още повече, как се държат, можете да направите по-мащабни и значими изводи, отколкото болшинството от хората около Вас. Споделете своите мисли с приятели и не се страхувайте да изпитате възможностите си. Честно казано, не само трябва да вземете решение за това, а даже да сте горди, че сте го взели. Възможно е в даден момент прекалено много да се съсредоточавате на скептичната страна на нещата. По-дейна позиция може да Ви подтикне в по-позитивна посока.

Козирог

Ще получите отговори на важни за Вас въпроси, които,за съжаление, няма да са от най-приятните. Ще се наложи да се примирите с факта, че плановете Ви не могат да бъдат реализирани в първоначалния им вид и ще се наложат корекции, които ще са доста значителни. Исканията Ви през този ден ще нарастнат. Своите интереси, цели и убеждения ще отстоявате по съвсем необичайни пътища. Опитите Ви да се опрете на традицията или семейството, точно в този момент може да се окажат неудачни. Започвайки важна работа, се постарайте да бъдете по-практични и да намерите начин да се презастраховате. Ако разчитате само на своята щастлива звезда, можете да се окажете разочаровани от бивши приятели или някогашни идеали. Не са изключени сриване на настроението и самочувствието.

Водолей

Ще можете да постигнете добри резултати в професионалната си дейност, даже и да не придавате голямо значение на работата си. Това именно е денят, в който успехът сам ще се пъха в ръцете Ви, независимо дали полагате макар и минимални усилия, за да се възползвате от ситуацията. Ясно е, че за главозамайващи кариерни висоти днес може само да мечтаете, но пък подобряване на финансовото положение през този ден е напълно възможно. Отношенията Ви с близките се подреждат добре, а Вие ще се окажете и дипломат, и миротворец, и източник на всеобща радост. Така че не губете оптимизмът и доброто си настроение!

Риби

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска някаква определеност в отношенията ви, и той ще се опитва всчески да постигне това свое желание. Така че ако нищо конкретно не можете да му кажете, ще се наложи в движение да измисляте нешо убедително, за да успеете да получите отсрочка.

c