Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 13 май: Започва по-спокоен и рефлексивен период

Овен

На работата може да се случи нещо необикновено – нещо, което може да Ви принуди да действате още по-упорито. Много жалко, че В този момент сте затрупани с куп други неща, а и мислите Ви са твърде далече от работата Ви. И къде ли бродят? Ако звездите могат да кажат по този повод няколко думи, то мислите Ви ще заемат по-скоро сърцето Ви, отколкото работата. Постарайте се да превключите и да покажете голяма продуктивност при изпълнение на поставените задачи.

Телец

За Вас започва по-спокоен и рефлексивен период, затова сега е най-подходящото време за приключване с нещата, свързани с публичността. Всички отношения, на които не достига Вашето внимание, трябва да го получат колкото се може по-скоро, тъй като не след дълго ще се наложи да проявявате гъвкавост, за да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата енергия ще тръгне към спад, затова вечерните разходки и бягане са онова, от което се нуждаете особено много, за да се заредите с енергия отново.

Близнаци

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.

Рак

Настъпило е време, когато трябва да разрешите на някого, да взeмe вместо Вас някои решения. Това съвсем не означава, че трябва да разхлабите контрола! Това просто означава, че няма да изгубите независимостта си, ако от време на време отстъпвате кормилото за управление. Ако искате, започнете с малко – помолете този някой да Ви поръча обяд или вместо Вас да избере филма, който ще вземете от някоя видеотека. Плувайте по течението и се наслаждавайте на свободата от необходимостта постоянно да стоите на щурвала.

Лъв

Днес ще проявите упорство при формулиране на своите идеи. Това е нещо типично за вас и едва ли ще има някой учуден. Освен това времето е превъзходно за общуване с децата и любимите хора. Обществената работа и свързаните с нея ангажименти , могат да доведат до пътувания. Развихрете своето въображение. Творческият подход към работата може да укрепи Вашето положение в бизнеса.

Дева

Днес не трябва да разчитате на Фортуна. Тя е сляпа, и даже, без да иска да Ви обиди, може да изхвърли всяка дяволия. Каните се, да повторите грешка, която веднъж сте правили. Нали трябваше да си напарвите съответните изводи? Нужно ли Ви е отново да се разочаровате?

Везни

Сътрудничеството с хората ще Ви донесе богат опит, но без трудности няма да минете. За щастие, Вие преживявате подем в уменията за дипломатичност, който до голяма степен ще Ви помогне в изглаждането на острите ъгли. Преди всичко не трябва да забравяте за необходимостта, ясно да изразявате своите мисли. За да постъпят правилно, хората изцяло и напълно е необходимо да разбират Вашите очаквания. Това се отнася както за професионалния, така и за личния Ви живот. Не забравяйте за това!

Скорпион

Агресивен човек е хвърлил око на значителна част от Вашата територия и затова когато се приближи, трябва да покажете независимост и борбеност. В своята безогледна борба за власт той обикновено се ръководи от завист и затова е по-добре да бъдете независими, отколкото наплашени. За безпокойство няма причина, тъй като никой не може сега да Ви свали от Вашето седмо небе, колкото и да се стреми да го направи. На своя страна имате много могъщи съюзници – хора, които Ви желаят успех. Няма за какво да се вълнувате.

Стрелец

Денят е много подходящ за занимания, изискващи внимание , търоение и усърдие.Не разчитайте, че ще успеете да пистигнете поставените цели в кратки срокове – ще се наложи дълго да се потрудите. Деловите отношения ще се подреждат на пръв поглед хармонично, но не очаквайте от своите партньори безгранична преданост , за да не се разочаровате. Денят е свързан със съблазни и изкушения. Новите изкушения не са така мимолетни, както би Ви се искало да мислите, а зародилите се през този ден симпатии бързо ще прераснат в сериозно чувство.

Козирог

Днешният ден ще Ви донесе стремеж да изпитате нещо ново, както и да внесете промени в своя живот. Тъй като дори и не сте се замислили за последиците от тези (евентуални) действия, които искате да направите, може да извършите куп (откровено казано) глупости. За щастие допуснатите днес грешки ще множете да оправиоте почти без усилие. Не е желателно през този ден да се сключват крупни сделки, и в частност – да продавате свое ценно имущество. Против дребните покупки звездите нямат нищо, но ще бъде добре, ако са предварително планирани, за да избегнете спонтанността на придобиване.

Водолей

Днес Вашият любим човек ще стане щастлив притежател на особени права и правомощия, каквито по отношение на Вас няма никой друг човек, в този огромен свят. Остава да се надявате, че той ще се разпореди с полученото съкровище внимателно и разумно, както подобава на Вашата половинка…

Риби

През този ден Вашият любим човек ще се нуждае от Вас не само в качеството на любим човек, но и в качеството на работна сила. Той бляскаво ще се справи с възложената му работа и даже ще поиска продължебие, но само в случай, че наградата ще бъде Вашата щастлива и искрена усмивка.

c