Събота, 27 юли 2024

27.07.2024

Последвайте ни

Георги Неделчев ще води листата на "Системата ни убива" и БСДД в Добрич

Майките от "Системата ни убива" ще се явят на изборите през април в партньорство с партия мандатоносител "Български съюз за директна демокрация“ (БСДД). От обединението ще регистрират листи във всички 31 избирателни района. На пресконференцията бяха представени водачите по места, целите и управленската програма. 

Георги Неделчев, съпредседател на БСДД, също заяви, че единствената ясна и проста цел е влизане в Народното събрание и промяна на поредица от закони, а някой ден - може би и части от Конституцията. Той ще води листите в Добрич и Търговище. 

Георги Неделчев е инженер-икономист с втора специалност Право на интелектуалната собственост. Специалист и преподавател по Интегрирани маркетингови комуникации, с опит в радио и телевизия, цифрови системи и интернет, предприемачество и финанси. Женен с две деца. Използва английски, руски, френски езици.

Ако успеем да минем бариерата и влезем в парламента, от "Системата ни убива" и партия "Български съюз за директна демокрация“ (БСДД) ще работим на минимална работна заплата, а остатъкът ще отива във фонд за лечение на болни деца, обяви адвокат Росен Рашков на пресконференция в Националния пресклуб на БТА и отправи призив към бъдещите народни представители да направят същото. 

Листата на ПП БССД за 8 МИР-Добрич:

  1. Георги Стефанов Неделчев
  2. Ивайло Николаев Тодоров
  3. Валентин Иванов Сърменов

c