Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Фенове се опълчиха на ръководството на ФК "Добруджа 1919" заради Гонзо

ФК "Добруджа 1919" обяви, че застава зад издигнатата кандидатура на Георги Иванов-Гонзо за президент на БФС. Управата на клуба се е събрала и е подкрепила техническия директор на централата в това му начинание.

Решението на жълто-зеления клуб обаче предизвика гнева на феновете. В своята Фейсбук страница „ФК Добруджа 1919 – фен страница“ те скочиха на шефовете.

„Срам и позор! Ние от агитката на Добруджа, а вярваме, че и голяма част от футболната общественост в града се възмущаваме и разграничаваме от поредното безумие, сътворено от ръководството на клуба! Новото петно по святата емблема на почти 105-годишен клуб няма да бъде забравено!“, написаха феновете. 

Добруджа 1919 (Добрич) издигна кандидатурата на Георги Иванов за президент на БФС

"Срам за България! Това е петно и върху феновете", "Защо точно Добруджа, какво общо има с Гонзото. Срамувам се от ръководсвото на Добруджа", "Цяла България ходи стачкува за да свалят това корумпирано управление на БФС, а нашите подкрепят поредната некадърна пионка. Това е СРАМ, явно толкова им пука за феновете" и "Очевадно е, че ФК "Добруджа 1919" се управлява по начин подвластен на футболната мафия! Да се изготви официална кореспонденция с приложена ПОДПИСКА, чрез която представители на футболната общественост и феновете се разграничават от този срам и позор, който ни спретна това зависимо от ФЦ на БФС ръководство!", са само част от гневните коментари на феновете

c