Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Ертен Анисова: Гласувах с разум и отговорност за по-доброто бъдеще на България

Гласувах отговорно, с ясното съзнание, че подкрепям разума и волята за диалог в името на по-доброто бъдеще за България“ – това заяви за Про Нюз Добрич водачът на кандидатдепутатската листа на ДПС в 8-ми МИР Добрич Ертен Анисова. Тя упражни правото си на вот в секция № 32 в село Ломница.

Анисова подчерта, че е крайно време у нас да бъде възстановена нормалността в политиката и проблемите на хората да станат приоритет в дневния ред на политиците.

„Важно е хората да излязат и да гласуват, за да може да бъде сформирано стабилно парламентарно мнозинство, което да излъчи редовен кабинет, за да заработи държавата на пълни обороти“ – каза още бившият народен представител от ДПС и настоящ кандидат за депутат от Добричкия избирателен район.

По думите й е особено важно да бъде спряно обедняването на хората, което може да стане с ясна антикризисна програма след изборите. А това може да се случи само с диалог, разбирателство и обединение в името на по-доброто бъдеще на България и нейните граждани – категорична бе Ертен Анисова.

c