Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Добрич Мези разкри кои ще са музикалните звезди за фестивала

Добрич ще домакинства “най-голямото събитие” в града от 18 до 21 април в Градски парк “Свети Георги”. Добрич Мези – фестивалът на балканската скара ще представи изобилие от балканска храна и забавления за хора от всички възрасти, обещават организаторите.

Продължава почистването след "Добрич Мези" (СНИМКИ) 

Те разкриха и звездния състав на фестивала, който включва някои от любимите изпълнители от различни жанрове.

"Добрич мези” да е най-чистият фестивал, обещават организаторите 

На 18 април на сцената излизат Торино и Пашата и Dj Set. На следващия ден пристига звездата на Ку-ку Бенд Георги Милчев-Годжи и MoNo LivE Band. Следват известните сръбски музикални легенди Наташа Джорджевич и Бобан Здравкович. В последния ден на сцената се качват група Сигнал и добричлията Жоро Костадинов от “Гласът на България”.

Фестивалът на балканската скара “Добрич мези” се завръща в парка. Какво да очакваме?

Организаторите посочват, че входът ще е свободен, ще има лунапарк с блъскащи се колички, виенско колело, гондола, паратропер, батути, детско влакче, карусел. Целодневно безплатно забавление с турнири по табла, белот, надяждания с люти чушки и скара, биърпонг игри, детска анимация, патриотични игри и снимка с носия, обещават още.

Настояват да се промени мястото на "Добрич мези" 

Към фестивала ще има и алея със занаяти и автентични дюкяни и работилници, „Училище за юнаци”, „Час по родолюбие” патриотична игра. Нови кулинарни участници тематично разделени по национален принцип. Голяма сцена с ефекти и мултимедия. Алея с изложители и мини фермерски пазар.

c