Неделя, 30 юни 2024

30.06.2024

Последвайте ни

Деница Сачева, водач на листата на ГЕРБ в Добрич: Гласувайте, бездействието не е позиция!

"Гласувах за това Добрич да има силно представителство както в Българския, така и в Европейския парламент. Гласувах да спрем поредицата от избори и да се направи опит да има стабилно правителство, а България да продължи своя европейски път на развитие", заяви водачът на листата на ГЕРБ в област Добрич Деница Сачева.

Тя посочи, че е дала своя вот за това, да се даде силен глас на политиките, свързани с образованието и пазара на труда, защото те изключително много изостават. "България заслужава да бъде сред водещите европейски държави, а не да занимаваме целия свят с това, че при нас политиците не могат да се разберат да съставят правителство", изтъкна още Сачева.

Кандидатът за депутат призова повече хора да излязат да гласуват, защото бездействието не е позиция. "Бездействието не е начин да се накажат политиците и не е начин да изразиш разочарование. Необходимо е действие и активност у всеки един човек. Смятам, че е много важно до 20.00 часа всеки един да убеди колкото се може повече хора да излязат и да дадат своя глас. Демокрацията е това – тя дава права хората да избират и да решават какво да бъде управлението. И когато по-малко хора гласуват, това означава, че ние се опитваме да бламираме демокрацията. А съм сигурна, че всички бихме искали да живеем демократично свободно и гласът на всеки да бъде чут. Излезте и гласувайте!", призова Деница Сачева.

c