Петък, 03 май 2024

03.05.2024

Последвайте ни

Деница Сачева, ГЕРБ-СДС: Време е да върнем държавата по пътя на стабилността

ГЕРБ-СДС в Добрич откри предизборната си кампания с водосвет за здраве и успех

На Православна неделя, с водосвет за здраве и успех в храм „Св. Георги“, бе дадено началото на предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС в Добрич.

„България не може без парламент и правителство“, беше посланието на архиерейския наместник отец Георги. Той призова политиците да не изгарят мостовете помежду си. Да има повече любов и разбирателство.

„Не можем да хвърляме държавата от избори в избори, докато дадени партии не бъдат удовлетворени от резултата. Демокрацията е да чуваме гласа на хората. А, те вече няколко пъти ни казаха, че няма да дадат мандат на никого да управлява самостоятелно и че трябва да се търси различна и дори обща формула“, сподели водачът на листата Деница Сачева.

В предходното Народно събрание коалицията ГЕРБ-СДС показа, че е достатъчно отговорна и е готова да предложи кабинет, който да се справи с политическата криза, инфлацията, да възстанови капиталовите разходи, да задвижи Националния план за възстановяване и устойчивост и останалите европейски програми и да провежда политики за модернизация на  икономиката и повишаване на доходите.

Ще продължим да предлагаме полезни за хората и за държавата решения, дори да са непопулярни. В последните две години се видя, че популизмът и политическият маркетинг разрушават, отвращават и бързо избуяват в усещане, че политиката не може да решава проблеми. Време е да върнем държавата по пътя на стабилността, убедена е Деница Сачева.

НА 2 АПРИЛ ГЛАСУВАЙТЕ С НОМЕР 2 ЗА ГЕРБ-СДС!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c