Събота, 27 юли 2024

27.07.2024

Последвайте ни

Д-р Владислав Пакеров отново води листата на ПП МИР в Добрич

Политическа партия „МИР“ регистрира листа за участие в предстоящия парламентарен вот на втори април в 8 Многомандатен избирателен район – Добрич. Решението за вписване е публикувано на сайта на изборната администрация.

Документите са депозирани от Красимир Иванчев Жейнов – представляващ политическата партия, по силата на пълномощно. Листата е от четирима кандидати.

Листата на ПП МИР за 8 МИР-Добрич:

  1. Владислав Тодоринов Пакеров
  2. Камен Савов Анестиев
  3. Красимир Иванчев Жейнов
  4. Христо Кирилов Пасков

Д-р Владислав Пакеров е водач на листата на ПП МИР в Добрич за предстоящите парламентарни избори. Той е един от най-добрите и реномирани кардиолози в страната. Работил е в УМБАЛ „Царица Йоана”, УМБАЛ „Света Екатерина”, Токуда Болница-София и в УМБАЛ „Александровска”. Завършил е Медицинския университет в София, като е придобил две специалности – по вътрешни болести и по кардиология. Той е сертифициран за интервенционална кардиология и електрокардиостимулация. Д-р Пакеров е автор на научни разработки в сферата на интервенционалното лечение на стволови стенози, биохимични маркери при сърдечна недостатъчност и комплексни коронарни интервенции. Той е лектор на международни кардиологични конференции, както и автор на множество научни публикации, както и на доклади, представяни на национални и международни конгреси.

c