Вторник, 02 юли 2024

02.07.2024

Последвайте ни

24 години Модна фиеста Албена стартира с Алфредо Торес и неговия балет от Куба

24-ото издание на Модна фиеста се провежда в курорта Албена. Модни къщи  показват своите летни колекции, а любими музикални изпълнители презентират последните си клипове и песни.    

Откриването на фестивала бе пред хотел „Калиакра“ с колекции бельо, бански облекла и аксесоари. Крис Пасева, която многократно е обявявана за Топ модел на България, представи колекциите на модните къщи Сенсейшън, Марини фешън, Ванеса, Каролина, бижутата Ника, очилата Примавера, заедно с другите моделки от агенция „Ивет фешън“.

На сцената на фиестата излезе Алфредо Торес, който не само танцува със своя балет, но и изпълни песни на Енрике Иглесиас и на Васил Найденов. Той се включи и във вихрените на сцената български  народни танци.  

Моделките от агенция „Ивет фешън“ представиха роклите, събрали цветовете на дъгата. Тоалетите им съчетаваха изключителна женственост, наситена с хармония. Жизненост, оптимизъм, женственост, възхищение, божественост, това са качествата, които се подчертават при жената с един нов акцент, с модерна интерпретация и с уникален щрих, щрихът на времето, посочва Мариана Аршева, продуцент на Модна фиеста Албена.

Топ моделът Диан Христов и кубинката Джесика изиграха гореща бачата на сцената.

Вечерта шоутата продължават на откритите сцени на хотелите Парадайс Блу и Калиакра бийч.

Традиционно, вечерите на Модна фиеста Албена, завършват с хора и ръченици, където участници, манекени и дизайнери се наддиграват на сцената.  

c