Сряда, 08 май 2024

08.05.2024

Последвайте ни

Откриха тялото на пожарникаря от Добрич, който скочи от Аспаруховия мост 

Тялото на 39-годишния пожарникар от Добрич Недялко Драгомиров, който в нощта на 2 срещу 3 декември се хвърли от Аспаруховия мост, е намерено днес преди обяд.

Открито е в района на ресторант „Евъргрийн“, който е откъм Варна, съобщиха за Про Нюз Добрич от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в морската столица.

Трупът е намерен в резултат на продължилото вече няколко седмици търсене.  Категорично е потвърдено, че тялото е Недялко. Тепърва предстоят процесуалните действия по случая.

Пожарникар от Добрич скочи от Аспаруховия мост и изчезна, близките му го издирват

По информация на Областната дирекция на МВР във Варна 39-годишният мъж се е самоубил, скачайки от Аспаруховия мост в нощта на 2 срещу 3 декември.  Сигналът е подаден на телефон 112 в 3.45 часа. Мъжът е преминавал с колата си по моста. В един момент е спрял, слязъл е от автомобила и е скочил. От полицията поясниха, че е известна самоличността на човека.

Недялко е служител на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Тервел. Съпругата му също организира акции за издирването му по суша, а и по въздух.  Двамата имат две малки момичета.

c