Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Пожарникар от Добрич скочи от Аспаруховия мост и изчезна, близките му го издирват

Близките на 39-годишния пожарникар от Добрич Недялко Драгомиров призоваха всички, които могат да се включат в издирването му, да го направят в събота. От 8,30 часа до залез доброволците ще издирват по суша мъжа.

По информация на Областната дирекция на МВР във Варна 39-годишният мъж се е самоубил, скачайки от Аспаруховия мост в нощта на 2 срещу 3 декември.  Сигналът е подаден на телефон 112 в 3.45 часа. Мъжът е преминавал с колата си по моста. В един момент е спрял, слязъл е от автомобила и е скочил. От полицията поясниха, че е известна самоличността на човека, а действията по издирване на тялото продължават с помощта на Морска администрация.

Това е пореден случай на самоубийство от Аспаруховия мост тези дни. Във вторник край на живота си на същото място сложи 18-годишен младеж, а няколко дни по-рано беше открито тялото на 32-годишен мъж, който също се е хвърлил от моста.

Съпругата на Недялко, който е служител на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Тервел, призова: „Скъпи приятели, Недялко изчезна под Аспаруховия мост преди 5 дни. Имам апел към всички, моля всеки, който може да се включи в търсенето му по суша да дойде в събота и неделя под Аспаруховия мост в 8:30 ч. защото властите прекратиха търсенето, а моят Недялко още го няма. Моля всички, които имат желание да се включат в търсенето му по суша да дойдат, за да си го приберем у дома. Колкото повече се съберем, ще можем да обхванем по-голям периметър и шансът да го намерим, ще е по-голям. Благодаря на всички, които ще успеят да се включат!“

За Про Нюз Добрич Теодора Георгиева обясни, че търсенето на Недялко ще започне в 8,30 часа сутринта. До залез ще го търсим. Подготвяме карти на местността и ще се разделим на групи, добави тя.

„Не съм спряла да вярвам, че ще се случи чудо. Няма да се откажа, докато не го намеря и не си го прибера“, сподели съпругата. Двамата имат две малки момичета, които чакат татко си да се прибере.

c