Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 14 март - Вълшебна приказка за везните, лъвовете разрешават проблеми

Овен

Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.

Телец

Днес обръщайте внимание на тънкостите в поведението на своя любим човек. Те ще Ви разкажат много неща, и то – съвсем различни от това, което ще Ви се казва в прав текст. Затова днес може да стигнете до потресаващи изводи от поведението на Вашата половинка. Само не се увличайте.

Близнаци

Не е важно, кой ще Ви направи това предложение и колко благонадежден ще изглежда той. Но при всички положения трябва да помните едно: ако това е прекалено хубаво, за да бъде истина, най- вероятно наистина не е. Сега за вас въобще не е трудно да приспите своята бдителност с няколко комплименти, особено ако са от човек, когото харесвате. Ако имате съмнения, помолете за помощ. И не давайте достъп до портфейка си или кредитната си карта, докато не сте напълно сигурни.

Рак

Възможни са решителни загуби, а и има риск да се лишите от това, на което страшно много държите. Много е опасно да давате воля на емоциите си, защото именно те може да Ви заведат до задънена улица, както и да станат причина за проблеми и конфликти с обкръжаващите. На провокациите, които днес ще бъдат предостатъчно, не трябва да се поддавате при никакви обстоятелства. Като цяло втората половина на деня ще бъде по-добра от първата. През това време може да се помирите с любимия човек или стар приятел, или да поговорите с близките си за онова, което Ви вълнува. Но с леко, радостно и оптимистично настроение, за съжаление, няма да може да се похвалите.

Лъв

Днес ще успеете да решите наведнъж няколко важни проблеми, ако повярвате в себе си и не започнете да губите времето си за незначителни неща. Съсредоточете се на най-главното и ще бъдете осенени от блестящи идеи. Възможна е среща с отдавнашни познати, с хора, с които са Ви свързавали много близки отношения, а общуването ще бъде наистина приятно. Не са изключени интересни известия отдалече. Това е хубав ден за покупки и решаване на битови въпроси, но пътуванията е по-добре да отложите за по-подходящо време.

Дева

Няма такова понятие , като „прекалено късно”. Ако всичко започне да се подрежда съвсем не така, както бихте искали, винаги бихте могли да изкажете собствено мнение, даже и в момента да нямате водеща позиция. Предложете свой вариант за действие. Ако нещата опират до финанси или бизнес, трябва повече да разчитате на своето мнение. Даже и в процеса на действие да се наложи много да се постараете, за да си икономисате финансите , трябва да сте на ясно, че сте на правилен път. Не позволявайте никому да Ви дезорганизира.

Везни

Предстои Ви усещане за полет и вълшебна приказка, чийто герой неочаквано сте станали. Нищо няма да бъде в състояние да развали днес Вашето настроение. Гледайки Ви, хората ще си мислят: „Има и щастливци на този свят!”- и тихичко ще Ви завиждат. С бяла завист. Дай Боже повече такива дни.

Скорпион

Днес на Вашия любим човек ще бъде интересно да си изясни причините за Вашето поведение. Дори и да няма някакви особени причини, а и поведението Ви да не се отличава особено от обичайното Ви, звездите препоръчват, да измислите нещо, защото в противен случай ще Ви заподозрат в неискреност.

Стрелец

През целия ден ще бъдете привлечени от някаква тайнственост. От сутринта ще се стремите да не стават действията Ви публично достояние. Не че няма да имате желание да споделите с приятели, но няма да започнете да разгласявате идеите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите чувства, впечатления , симпатии и преживявания. Не е изключена тайна любовна среща, или участие във финансова афера.

Козирог

В последно време животът Ви се е преобърнал с главата надолу и затова не е трудно да се разбере, защо толкова много Ви се иска, да оси останете у дома, в своето уютно гнезденце. Само че е време отново да покажете глава навън, защото Вашият звезден сектор е готов да се окаже под влияние на много стабилен източник, а това е еднозначна промяна към по-добро. Разбира се, когато нещата се уталожат, може да Ви помолят, да поемете още някаква отговорност. Кажете „да”, защото това може да се окаже за Вас невероятно приключение.

Водолей

Дошло е време да изясните отношенията си с човека, който в последно време не веднъж Ви е карал да преживявате и да се вълнувате. Да сложите точка на някои от проблемните въпроси не е лесно, защото прекрасно разбирате, че това би означавало да сложите точка и на вашите отношения. Но поне трябва да изкажете своите претенции… Нужна Ви е поддръжката от страна на близък човек, на когото няма да се налага да обяснявате, защо всичко ставащо е така сериозно и важно за Вас. Работата ще Ви помогне да се отвлечете и да забравите, но няма да постигнете кой-знае какви резултати. Мислите Ви ще са заети със съвсем други неща…

Риби

Животът е дълъг път, изпълнен с големи загадки. Вървете напред и се старайте да намерите решения на насъщните проблеми. Възможно най-добър ще бъде прагматичния подход. Въведете ред в своята стая, подредете своето работно място, убедете се, че нямате неплатени сметки, а след това може да си отдъхнете. Просто Ви е нужно, да прекарате определено време с приятели, за да си отдъхнете от всички онези важни въпроси.

c