Вторник, 30 април 2024

30.04.2024

Последвайте ни

Конкурсът „Щракни времето“ провокира млади фотографи от Добрич и страната

Второто издание на конкурса „Щракни времето“ приканва млади фотографи от Добрич и страната да покажат своите умения зад обектива. Събитието се организира от Младежкия център в Добрич, а участниците могат да поставят на фокус различни свои открития, включително природни, културни, археологически, исторически забележителности, пейзажи и други.

Право на участие имат всички младежи, на възраст между 15 и 29 години. Те могат да представят до 3 броя авторски снимки, формат JPEG с максимален размер на снимката до 10 МB всяка. Фотографиите трябва да са придружени с кратко заглавие, информация за мястото на което е направена снимката и данни за участника. Снимките трябва да са направени през периода 2021-2022 година.

15 март е крайният срок за изпращане на снимките на имейла на Младежкия център.

Всички творби от фотоконкурса ще бъдат включени в специално създаден за целта албум, със заглавие „Щракни времето“ . Албумът ще може да бъде намерен във Facebook страницата на Младежки център Добрич от 16 март до 22 март, където ще може да се гласува онлайн за харесваните  фотографии.

Победителите във фотоконкурса ще бъдат публикувани на 23 март- Световен ден на метеоролога. Те ще получат предметни награди.

c