Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

25% отстъпка предлага курортът Албена за ранни записвания за следващия сезон в хотели Акваклуб

Курортът Албена отвори ранните записвания за Сезон 2022 в хотели Акваклуб. Водни атракции, големи плувни басейни, високоскоростни пързалки – всичко това и още много изненади очакват туристите в Аквапарк „Аквамания“, до който те ще получат ексклузивен достъп с всяка All Inclusive резервация в хотелите Aquaclub. Паркът предлага уникални атракционни, зона за най-малките, естествена сянка от дърветата и още преживявания, заради които „Аквамания“ не случайно бе и в класацията на TripAdvisor.

Отстъпката за ранни записвания е 25% за резервация за Сезон 2022, направена до 31 декември 2021 година.

Условията за резервация с отстъпката при ранни записвания са:

·         минимален престой 5 нощувки

·         20% от стойността на резервацията се предплащат като депозит в срок до 30 дни след потвърждаване на резервацията

·         остатъкът от 80% от стойността на резервацията се плащат най-късно в деня на пристигане и преди настаняване на рецепция

·         отстъпката за Ранни записвания се комбинира с Priority Club Albena

Офертата важи за Хотел Ралица Акваклуб 4*, Ралица Супериор 4* и Вита Парк 3* - All Inclusive Plus. Още информация вижте тук.

От 10 до 25% отстъпки предлага ваканционното селище за следващия туристически сезон в категориите Deluxe & Lifestyle, Beach & Fun, Beach & Green, Aquaclub и Smart & Easy, които  дават възможност за огромен избор от локации и ценови диапазон. До 31 януари 2022 г. резервациите за петзвездния Maritim Hotel Paradise Blue е с 10% отстъпка. За Flamingo Grand Hotel & SPA тя е дори 20%. Ранните записвани стартираха на рождения ден на курорта 24 август.

c