Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Пак намалиха цената Птицекланицата в Добрич и я пуснаха на търг за 2,15 млн. лв.

Агенцията за събиране на вземания обяви за пореден път за продажба Птицекланицата в Добрич. Началната тръжна цена е 2 153 600 лева, обектът е с максимален капацитет 6000 пилета на час

Промишленият имот е оборудван за обработка на бяло месо с максимален капацитет 6000 пилета на час.

Предприятието е разположено в индустриалната част на гр. Добрич в имот с площ 36 385 кв.м с начин на трайно ползване: "За хранително-вкусова промишленост". В имота има 29 сгради с разгърната застроена площ от 14 315 кв. м.

Предприятието разполага с камери за шоково замразяване, както и със собствени показни магазини, помещения за охрана, съблекални, бани, административна част и др. Посочените обособени части от сградите са изградени от висококачествени сандвич панели с дебелина 15 см, осигуряващи висока енергийна ефективност и изолация, изградени в съответствие с последните изисквания за довършителни работи в сгради с предназначение за преработка на хранителни продукти.

На разположение са пълнен набор от машини и съоръжения за осъществяване на изцяло завършен и непрекъсващ процес на преработка, съхранение, продажба и спедиция на готова продукция.

Имотът дава възможност да бъде преобразуван за друг вид дейност, както от хранително-вкусовата промишленост, така и за логистични цели. В непосредствена близост има жп гара.

 Това е поредния търг, на който се продава Птицекланицата. П рез 2019 година цената й беше над 3 млн. лв., но до момента купувач няма.

c