Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Нова услуга за коли под наем в Добрич | Lux Rent-a-car (+снимки)

С широка гама от марки и модели, всеки може да намери идеалния автомобил за своите нужди. Свържете се с Lux Rent-a-car още днес!

В Добрич бе открита нова услуга за отдаване на коли под наем, наречена Lux Rent-a-car, която вече работи с клиенти от този месец. В автосалона на Lux Rent-a-car се предлагат коли от различен клас, включително и хибриден автомобил.

Предлагат се под наем три автомобила с марка Сеат, като два от тях са модел Ибиза и един е модел Леон. И трите коли са с ръчна скоростна кутия. Цените са между 49.99 и 59.99 лева на ден.

Представителството на немските автомобили в Lux Rent-a-car е голямо и следват три автомобила от марката Шкода. И трите возила са модел Октавия, като две от колите са с автоматична скоростна кутия. Цените са между 59.99 и 69.99 лв.

Четири коли на Фолксваген могат да бъдат наети. От тях два Фолксваген Пасат с ръчна или автоматична скоростна кутия, като цените съответно са 69.99 и 79.99 лева, Туран с ръчна скоростна кутия на стойност на стойност 69.99 лева и представителното возило Фолксваген T-ROCK с автоматична скоростна кутия на цена от 109,99 лв.

За любителите на американските возила има Форд C-MAX с ръчна скоростна кутия на цена от 59.99 лева.

Тези, които търсят източно-азиатските коли могат да се възползват от хибридния автомобил на KIA Оптима с автоматична скоростна кутия и на цена от 89.99 лева.

Има автомобили и от френската гама. Автоматичен и ръчен автомобил на Ситроен C4  очакват клиентите на LUX, както и Ситроен C3 с ръчни предавки. Цените варират между 49.99 и 69.99 лева на ден.

От Lux Rent-a-car предлагат и автомобили за специални поводи, като сватби и балове. За тях се изисква наличието на професионална шофьорска книжка, понеже става въпрос за по-висок клас автомобили. Договорката за тях се уговаря на място.

Можете да намерите Lux Rent-a-car на околовръстния път до изхода на град Добрич към Балчик в посока кръговото за изхода към Албена. Точната локация е HV72+69 Добрич (кодът можете да въведете в Google Maps).

За връзка с Lux Rent-a-car можете да използвате и телефоните 0892 303 600 и 0894 221 589, както и да отидете на фирмения сайт на Lux Rent-a-car Добрич.

Lux Rent-a-car е чудесен избор за хора, които търсят удобство, комфорт и качество при наемане на автомобил. С широка гама от марки и модели, всеки може да намери идеалния автомобил за своите нужди.

Свържете се с Lux Rent-a-car и наемете своя автомобил още днес!

c