Сряда, 08 май 2024

08.05.2024

Последвайте ни

Изграждат Ритуален дом с 600 места в село Зърнево

Обществена поръчка "Инженеринг за проектиране, изграждане и упражняване на авторски надзор при изпълнението на строеж за изграждане на Ритуален дом в село Зърнево" обяви община Тервел.

Стойността на поръчката е 750 000 лева без ДДС. Начинът й на възлагане е публично състезание. Крайният срок за подаване на оферти е 30 март.

Ритуалният дом в село Зърнево ще е подходящ за тържества и празници. Той ще разполага с 600 седящи места. Ще бъде изградени дансинг с големина около 150 кв. метра и подиум в централната част, върху който ще са местата за младоженците. В залата ще има естествена светлина, ще бъде изградено и осветление с енергоспестяващи LED лампи. Предвижда се да бъдат направени гримьорна и съблекалня за до 10 души. Ще бъде осигурена достъпна архитектурна среда до сградата и всички помещения.

Залата ще има два входа/изхода. Едната фасада ще е остъклена с прозорци и врати, които се отварят с плъзгане, така че да се осигури възможност за естествена вентилация и ползване на сградата при високи външни температура. Предвижда се изграждането на малък външен навес, подходящ за барбекю, без места за гости.

Обзавеждането с мебели и други елементи на интериора е предмет на отделна обществена поръчка.

c