Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Bradora – специален сутиен за сън, единствен за България

 Милена Бенкер е израснала в Пловдив. На 22 години е заминала за Германия, където е завършила висшето си образование -  Икономика в Щутгарт. Там живяла доста динамични 17 години. В момента живее със семейството си отново в Пловдив и усърдно се занимава с развитието на Bradora. Bradora е сутиен за сън, облекчава горната част на тялото и предпазва от образуване на бръчки по деколтето. Повече за иновативния продукт Милена разказа за Про Нюз Добрич

  • Как се зароди идеята за Bradora?
  • След раждането на второто ми дете бързо забелязах, че бюстът ми вече не е толкова стегнат, както преди. Аз предпочитам да спя настрани и сутрин започнах да забелязвам, че на деколтето ми постепенно се образуват фини линии, които след кратко време се превръщаха в бръчки. В същото време ми беше дискомфортно, когато гърдите ми се опираха една в друга. Изпитвах нужда да сложа нещо като възглавница между тях, така че всичко да бъде на мястото си и гърдите ми да не падат една върху друга. Започнах да разговарям и с други жени за това. Много от тях ми споделиха, че вече спят със самонаправена „възглавничка“ между гърдите. Тези, с по-голям бюст, ми разказаха и за допълнителни проблеми, като изпотяване и раздразнения на кожата в областта на деколтето. И така... беше крайно време да се направи нещо по въпроса.
  • Патентован ли е брандът Bradora и от какви материали е направен?
  • Сутиенът Bradora е патентован. Иновативното при него са индивидуално регулируемите чашки, както и възглавничката между тях. Те заедно придържат гърдите „на място“ по време на сън. Така Bradora предпазва от образуването на бръчки по деколтето и облекчава горната част на тялото от тежестта на гърдите. За Bradora избрахме патентованата материя Тенсел. Тенсел е естествена материя, която се справя перфектно с влагата. По-мека е от коприна, по-дишаща - от лен и по-абсорбираща от памука. Антибактериална е и е годна за страдащи от алергии. Това я прави изключително подходяща за нашия продукт. Така Bradora предпазва от неприятно изпотяване и кожни раздразнения.
  • Какво представлява продуктът и как той помага на дамите?
  • Продуктът е сравнително нов дори и на европейския пазар. Малко жени са чували за сутиен за сън. След 30-годишна възраст жените започват интензивна грижа за кожата. Често обаче областта на шията и деколтето са пренебрегвани и дори забравяни. А те, както и ръцете ни, издават истинската възраст. Основната причина за появата на бръчки по деколтето е спането настрани, когато гърдите се „разливат“ една върху друга. Bradora е ефективното и естествено решение срещу бръчки по деколтето.  Много жени с по-голяма гръдна обиколка знаят колко е натоварваща тя за горната част на тялото. Гърбът, вратът и раменете са под напрежение от тежестта, дори по време на сън. Bradora придържа гърдите „на място“ и разпределя тежестта равномерно. Така сутиенът облекчава мускулите и сухожилията на горната част на тялото и се грижи за отпочиващ и комфортен сън. 
  • Не е ли вредно да се спи със сутиен?
  • Много добър въпрос! Дневните сутиени са абсолютно неподходящи за сън. Te имат банели и оформени чашки, които притискат и стягат. Това е неблагоприятно за движението на лимфната течност. Тънките им презрамки често се врязват в раменете, а и са направени от полиестер, който не позволява на кожата да диша. Определено не е полезно да се спи с дневен сутиен. Bradora е сутиен за сън, разработен и конструиран с цел да подари отпочиващ и разкрасяващ сън. Той няма банели и оформени чашки, които да създават неудобство. Презрамките му са широки, подплатени и изключително комфортни. Материята Тенсел, която в тази си форма е специално произведена за Брадора, е еластична, нежна и много удобна. Действието му е тествано и потвърдено от Института за текстилни иновации Хоенщейн, Германия. 
  • А от къде може да се закупи сутиен Bradora?

Може да научите повече в нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/bradora.bulgaria и да се закупи от сайта ни: https://bradora.com/bg

c