Водещи новини - дясно Здраве Крими Общество

Траур: Пиян водач отне живота на редови полицай

Полицейски служител изагуби живота си, докато изпълнява задълженията си, след като служебният автомобил бе ударен от водач, употребил алкохол.

Професионалната общност на МВР загуби днес Тодор Тодоров. Младши автоконтрольорът в група „Пътен контрол“ към РУ – Нова Загора, загина при изпълнение на служебния си дълг. Житейският му и професионален път бяха прекъснати на 35 години след пътнотранспортно произшествие, съобщиха от пресцентъра на Вътрешно министерство.

“Трагичната загуба на нашия колега е поредното напомняне, че всеки един от нас трябва да осъзнае необходимостта от ново отношение и култура в движението по пътищата. Защото безопасността на пътя е споделена отговорност.”

Министър Христо Терзийски и главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов изказват съболезнования на семейството и близките на загиналия полицай.

Младши автоконтрольор Тодор Тодоров работи в системата на МВР от 2013 г. Като служител в група „Пътен контрол“ към РУ – Нова Загора, вчера той се отзова на сигнал за катастрофа без пострадали на пътя между селата Радево и Сокол. Той загуби живота си, докато изпълнява задълженията си, след като служебният автомобил бе ударен от водач, употребил алкохол.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *