Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

44 гола за радост на феновете в пореден резултатен кръг на АМФЛ-Добрич

44 точи попадения бяха отбелязани в седемте двубоя от Втори кръг на Аматьорската минифутболна лига-Добрич. Пет от тимовете вече са с пълен актив от по шест точки.

След като стартира с разгромяващото 24:0, сега отборът на "Безобразните" беше далеч по-умерен пред противниковата врата и отбеляза "само" пет безответни гола срещу "Summer Cult". Димитров заби хеттрик, а по веднъж се разписаха Тодоров и Николаев.

"Гранде", който в първия кръг надделя с 18:0, сега се справи с "Импакт" Варна с 4:2. Гуги реализира два пъти, а по веднъж това сториха Тонев и Минев. За варненци и двете попадения бяха дело на Марк.

"ЦСКА Добричъ" удари с 3:0 ФК "Наздраве", като попаденията бяха дело на Матеев, Силвиян и Ванигол.

ФК "Айляците" разгроми с 12:0 "Едногодишните". С пет гола за успеха блесна Моллов, с хеттрик се отчете Коев, Айхан добави две попадения, а по едно записаха Йорданов и Ангелов.

"Спортист" също постигна втора победа, като този път надигра с 5:0 "Дружба". Йорданов отбеляза два гола, а по един добавиха Желев, Гайдата и Георгиев.

"Добрич-Балик" взе победата срещу "СТБ - Добрич" с 4:0. Попаденията бяха дело на Палето, Дългия, Жечков и Петков.

"Непознатите" най-после успяха да се да се "опознаят" и след унизителното 0:24 в Първи кръг, сега записаха първи три точки, надигравайки с 6:3 "Делта". Петров вкара цели пет попадения за успеха, а едно добави Исмата. За съперника хеттрик реализира Димов. 

c