Сряда, 08 май 2024

08.05.2024

Последвайте ни

В четири общини от област Добрич има свободни места за учители

Свободни работни места за учители в четири общини на област Добрич са обявени от Регионалното управление по образованието. Най-много са търсените педагози в Добрич - шестима.

В СУ “Любен Каравелов“ има две места – за учители по английски език и по физическо възпитание и спорт /в прогимназиален етап/. В ОУ „Христо Ботев” се търсят трима педагози: старши учител по български език и литература, учител в група за целодневна организация на учебния ден в 1-4 клас и старши учител по математика и информатика в 5-7 клас. От педагог в начален етап има нужда СУ „Свети Свети Кирил и Методий”.

Пет са свободните места в община Добричка. В ОбУ „Добри Войников“ в с. Победа се търсят учител в начален етап на основно образование 1-4 клас и учител по общообразователен учебен предмет руски език. За преподавател по математика, информационни технологии и музика е свободното място в ОУ “Стефан Караджа“ в с. Житница. Учител по математика, физика, астрономия и музика се търси в ОУ „Отец Паисий“ в с. Батово, в ОУ “Неофит Рилски“ в с. Ловчанци – учител в целодневна организация в прогимназиален етап.

В Тервел има едно свободно място - в СУ “ Йордан Йовков“ за учител по информационни технологии в 5-12 клас. Един учител в начален етап на обучение се търси и в ОУ „Отец Паисий“ в крушарското село Лозенец.

В останалите четири общини от област Добрич няма обявени свободни места.

c